Tjockisen läser

måndag 5 januari 2015

Stordåd so far

Jag har minsann tränat en gång.

Och dammsugit hela lägenheten.
Det var tråkigt.
Det var hemskt vad mycket golv jag har...
Och vad som är ännu hemskare - jag verkar mest använda mina golv som förråd. Det står travar av obegripliga saker i nästan varje hörn.

Varför gör jag på detta viset?
Är det någon som kan ge en rimlig förklaring till detta beteende? Det skulle uppskattas. Jag vill nämligen gärna tro att jag har en bra anledning. Men jag kan fan inte komma på någon.

5 kommentarer:

Småländskan sa...

Jamen alltså... jag vet inte!!! Jag har ju läst sånt där märkvärdigt om beteenden och sånt, man jag sov nog under just den här kategorin.
Anledningen KAN vara att du har alldeles för litet utrymme i källare/förråd, att du bara måste förvara allt på golvutrymmet. Eller KAN det vara så att du helt enkelt är för otränad, så du inte orkar gå ner/upp till förråden. Eller KAN det vara så att du beter dig precis som min son och hans familj, som har gott om utrymmen, men som nog inte hittar dit, eftersom allt står i hallen, ligger på golvet och man (jag) får göra gymnastiska övningar för att komma fram där.
Som sagt... jag vet inte!

Den där tjockisen sa...

Det skulle kunna vara en kombination faktiskt. Jag har en alldeles för liten vind och det är ju sjukt jobbigt att släpa saker upp för trappan och hittar dåligt gör jag ju också... Det kan vara en förklaring. Men jag önskar att den var mer rationell.

Markattan sa...

Du har helt enkelt för många prylar och jättelångt till soprummet.
Sälj och släng alternativt skänk och släng.

Markattan, oerhört rationell när det kommer till andra

Fru Venus sa...

Kan inte svara på varför då jag inte vet vad du har i dina högar. Jag har tre högar nu med kartonger, bra att ha slå in presenter i kartonger. Har lite mani på just dom. Säger familjen. Men vad vet dom.

Den där tjockisen sa...

markattan - jag har för många prylar, det är sant. Problemet är att jag har lite svårt att skiljas från dem eftersom jag inbillar mig att de kan vara bra att ha. Det är de uppenbarligen inte, för då skulle de väl inte ligga orörda i månader och år

fru venus - jag är inte helt säker på vad jag har i mina högar. Jag gissar på verktyg, ganska oviktiga papper, silverbestick, halvfärdiga projekt, köksredskap, konst- och pysselmaterial och en hel del damm.