Tjockisen läser

torsdag 25 juni 2015

Balansen återdtälld

Nu är jag inte överlycklig längre. 
Nu är jag utmattad istället. 

Springandet är precis lika trist som tidigare. Men det får helt enkelt vara trist och gå dåligt. Huvudsaken är väl att jag gör det. 

Jag kommer helt enkelt aldrig bli en sådan där människa som går ut och springer för att rensa tankarna. Jag får finna mig i att jag nog kommer att fortsätta vara en sådan som mest försöker låta bli att trilla omkull. 

7 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Även jag har utövat div sporter(smått otroligt, jag vet) såsom joggande, cyklande, dansande av olika slag men aldrig någonsin blev jag euforisk eller ens upplyft. Jo, kanske att en rivig bugg kunde få mig att njuta av att svettas. På gymmet försökte jag två dagar i veckan bara för att nästan förgås av leda så enligt mig är fysisk aktivitet betydligt överreklamerad.

Markattan sa...

Är du förkyld och täppt i näsan?

Markattan ;-)

Småländskan sa...

*skrattar åt Markattans kommentar*
Å andra sidan skrattar jag varken åt springanden eller ormar. Ormar, oavsett vilken ras, är absolut inget att skratta åt! De är mera nåt som gör mig fullständigt hysterisk.
Jag är förföljd av de där ringlande monstren! Varenda jävla gång jag är i skogen, svampplockandes, naturtittandes, bara-sitta-och-fika-sittandes, för att inte tala om när man (jag) behöver sitta nedhukad och göra mitt strilande behov, så kommer de - de där hemska, fullständigt outhärdliga, farliga ringlande sakerna. Jag avskyr dem, jag är livrädd för dem! Jag får mardrömmar av dem!
Spindlar däremot, de ta jag hand om hos spindelfobiväninnan. Vad är en snabbspringande spindel mot en ringlande livsfarlig varelse...
Usch, nu kommer jag att ha mardrömmar i natt!

Andra året i Hjo sa...

Jag tror att du blir bättre och bättre. För annars låter det något lite trist. Rätt som det är infaller sig den så kallade andra andningen. Heja!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag är skitgrinig idag så jag tackar för morgonens första fniss. Du är så rolig!

Den där tjockisen sa...

Renée - jag antar att vi helt enkelt får finna oss i att vi inte är den där sortens människor som blir glada av att träna. Det betyder ju att vi är ännu fuktigare som faktiskt gör det.

Markattan - nej, jag bloggar från mobilen. Och jag är helt kass på det, tyvärr. Men just nu är det bästa alternativet.

Småländskan - vad jobbigt det låter. Men det är typiskt. Djur verkar dras till människor som hatar dem. Jag hittar spindlar överallt.

Hjobo - ha, andra andningen. Säkert!! Det är troligare att jag träffar en dront ute i skogen.

I Will - var det där roligt? Det kändes inte så. Men fnissa på. Jag vill vara rolig. För det mesta är jag dock bara trött.

reneesfotoblogg sa...

Fuktigare? Du menar att vi svettas mer?