Tjockisen läser

fredag 19 juni 2015

Och det borde man ju kunnat räkna ut

Om det har regnat i stort sett oavbrutet i en vecka kanske man borde hålla sig till lite större grusvägar och inte ge sig in på skogsstigar. 

Men det gjorde man ju tyvärr inte. 
Eftersom man är dum i hela huvudet. 
Uppenbarligen. 

Nu är strumporna urvridna, byxorna hänger på tork och skorna lär väl torka om någon vecka. Och bäst av allt: man kan skryta lite. Det är midsommarafton, klockan är inte ens halv nio och jag har varit ute och sprungit några kilometer. 
Vad har ni gjort, då?

(Notera helst inte att jag helt undviker alla uppgifter om sträcka och hastighet på ett smidigt och otvunget sätt. Smidigt, sa jag! Otvunget! Jodå!)

6 kommentarer:

Markattan sa...

Eftersom det faktiskt är midsommarafton har jag haft sovmorgon.
Nu ska jag strax tända en brasa i köksspisen så att jag kan få mitt kaffe. Sen ska det isoleras och snickras på glasverandan så att den äntligen blir klar.

Glad midsommar bästa du med blöta skor och kläder, fantastiskt duktigt av dig att vara ute och springa på första semesterdagen.

Markattan

I will not keep calm and you can fuck off sa...

WTF! Har du redan varit ute!? Hatten av, bra jobbat. Jag har ätit frukost och känt vilken extrem träningsvärk jag har i ryggen idag, så här blir det inte många övningar idag. Men det gör inget!

Ha en fin midsommar!

Anonym sa...

Wow, imponerande! Fantastiskt bra gjort. Första semesterdagen o allt! Själv har jag städat badrummet. Ha en skön midsommarhelg! /EvaH

Den där tjockisen sa...

Markattan - om det inte varit för den jävla mobilen hade jag också tagit sovmorgon. Jag tar igen det imorgon.

I Will - men du var ju och PT-tränade igår. Du behöver inte göra något mer än malla dig i flera dagar nu.

Eva - städat badrummet? I mina ögon är det betydligt mer imponerande än lite lufsande i skogen. Stiligt jobbigt och dito midsommar till dig.

Ingrid sa...

Heja dig, vad duktig du är! Jag har hunnit irritera mig på tonåringar som inte går upp, tonåringar som går upp, men som inte plockar undan efter sig. Till och med hunden fick en skopa ovett, så jag har nog vaknat på fel sida. Ska alldeles strax göra i ordning en jordgubbs
cheesecake med chokladbotten, vilket gör att min liv kommer att bli såå mycket bättre!
Glad midsommar på dig!

Smultronblomman sa...

Traditionellt midsommarfirande i stockholmsförort.
Skrubba potatis, baka jorsgubbstårta, sillunch med nubbe, liuten promenad för att få ner sillen ordentligt. Sedan blev det fika där vi snaskade i oss jordgubbstårtan på mindre än 10 minuter. Yatsyspel med syster dottern, grillning och lite vin i syrrans uterum.