Tjockisen läser

fredag 2 oktober 2015

Oktober: en månad utan sena kvällar

Nu är jag trött på att vara trött.
Under oktober ska jag försöka vänja mig av med att sitta uppe och idiotstirra på värdelösa tv-program till alldeles för sent. No more Paradise Hotel för den här damen. Vilket jag naturligtvis inte tittar på ändå. Så klart inte. Aldrig! Närå. Vem vill sitta och skratta knäna ur led åt 20-åringar som tror att en hund var först på månen någon gång på 1500-talet och att Vasaskeppet var ute på sin jungfruseglats år 2004? Not me.
Söndag-torsdag ska jag vara i säng senast kl. 23.00.
Basta!

Jag började igår med att lägga mig så tidigt som 22.30.
Det tog mig visserligen mer än två timmar att somna, men det kanske blir bättre nästa vecka.
Och nu är det fredag!
Hör jag ett hurra?

5 kommentarer:

Markattan sa...

HURRA!

Senast 23.00?

Om inte jag ligger i bingen 22.30 är jag så trött dagen efter att det känns som dagen-efter om du förstår vad jag menar....

Markattan

Den där tjockisen sa...

markattan - jag är ett nattaktivt djur. Eller jag var det förr i alla fall. Men eftersom världen inte är inrättad för oss som tycker att 10.00 är den perfekta tiden att gå upp, så måste jag ju försöka anpassa mig lite. Men idag är det som sagt fredag och jag kan vara uppe hur länge jag vill. Dubbelt hurra för detta.

Markattan sa...

Hurra hurra

Markattan

görel sa...

hurra!!! snart tar jag kväller. jag tror att ens kropp och hjärna är inställd på en viss dygnsrytm. det jobbiga med det hela är att vi börjar jobba så okristligt tidigt! inte ska man behöva gå upp före tio.

Den där tjockisen sa...

Görel - precis. Himla synd att majoriteten av världens beslutsfattare verkar vara morgonmänniskor. The bastards!