onsdag 20 oktober 2021

Så typiskt

När det för en gångs skull finns något intressant att läsa på Aftonbladet så är det naturligtvis bakom en betalvägg.

Nej, jag tänker inte betala. Jag tänker prova mig igenom alla sorter. För jag är helt säker på att det ger betydligt mer valuta för pengarna än att betala för att läsa Aftonbladet.

7 kommentarer:

Markattan sa...

Jag tror att du har helt rätt och tänk vad trevligt du kommer att ha Ender tiden du testäter. Sen kommer din receptbok med paradrätter vara smockfull.

Markattan

Markattan sa...

Ender? Vad hände med under?

Markattan

DDT sa...

Den enda Ender jag känner till är Ender Wiggin från boken Enders spel. Minns inte om han åt bacon. Men i övrigt har du förstås rätt. Klart att det är mycket mer givande att äta bacon än att läsa om det.

Botant sa...

Jag vill hellre ha rökt ål. Det längtar jag efter. Finns inget annat fett och dallrigt som slår rökt ål. Möjligen stekt ål eller inkokt kall i gelé. Ål är jättefult och jättedyrt att äta. Men jag saknar det på riktigt

DDT sa...

Botant - Jag har aldrig ätit ål. Förr i tiden, för att jag tyckte att det såg läskigt ut. Nu, för att det bara finns typ 16 stycken kvar. Att äta utrotningshotade djur är emot mina principer.

September sa...

Vadå? Är det bara bacon så är det väl det bästa.

DDT sa...

september - jo visserligen, men nu kommer jag ju att behöva testa matjättens sort som de varnar för. Fast hur illa kan bacon vara?