tisdag 17 februari 2009

Att mötas är att dö en smula

Åtminstone om man ska ha möte med världshistoriens dummaste kund.
Det ska jag ha imorgon.

Jag förbereder mig genom att läsa barnböcker.

Titta Totte!
Totte leker bollen.
Bollen rullar.

Det här ska bli kul.
Jag ser verkligen fram emot att diskutera sökordsoptimering på Totte-nivå.
Verkligen.
No kidding.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ta även med dig pedagogiska babyleksaker,typ babygym,aktivitetstavla samt gosefilt, då har du honom som i en liten ask(jag utgår från att det är en man med tanke på ditt sätt att beskriva situationen)
Lycka till lillegumsegummsepluttesnuttan*röst i falsett*

PGW sa...

Jag tror det är en utmärkt metod. Jag samtalade med min fd chef på hundkommandonivå, det funkade faktiskt.

Anonym sa...

Hurru--Har du nyst idag? Man brukar göra det om man är omtalad av någon annan person. Glo in på min blogg-du har lite boost för egot att hämta där, men det är du väl värd tycker jag.

Med vänlig hälsning
Mofs

Anonym sa...

...hur gick mötet?

...försöker föreställa mig...

...Totte...och bollen...

Anonym sa...

Nämen...Titta Totte: http://gunillans.se/totte/totte.htm

Anonym sa...

Ha - nu har jag sträckläst hela din blogg, jag blir banne mig mållös mellan skrattanfallen så nån klok och/eller komisk kommentar får du inte från mig - bara min beundran och ett hot/löfte om att jag ska fortsätta hänga här....

DDT sa...

Mofs - Ett gosedjur hade varit bra. För mig.

PGW - Det här är en extremt revirhävdande människa. Jag misstänker att hundkommandon hade skapat aggressivitet. Jag skulle aldrig våga testa utan Cesar Milan vid min sida.

Mofs igen - jag är stum. Nej, det är jag ju inte. Jag gör vågen och en väl inövad segersgest som jag har sparat ifall det någon gång skulle hända mig något bra.

Teolinda - det tog lång tid. Vädligt lååång tid. Jag vet inte vad vi kom överens om. Men det vet garanterat inte kunden heller.

Catten - vem behöver kloka eller komiska kommentarer. Beundran funkar för mig. Och pengar. Men i väntan på att bli bloggmiljonär duger beundran gott.

DDT sa...

Vita - nu har jag tittat på Totte. Det där är ju vad jag skulle haft med mig! Tror du att gunilla tar illa upp om jag gör en egen version. Totte sökordsoptimerar sin webbsajt. Jag tror att det kan bli en storsäljare.

Anonym sa...

Jag tycker att du ska prova....go for it!