Tjockisen läser

torsdag 21 maj 2015

Andra sidan, är ni klara?

Kan man få lite stöd från hejarklacken?

Idag har jag tänkt klara av en hel bunt gamla surdegar.
Ringa samtal, skicka mail, säga upp avtal, kolla adresser, påminna kunder om saker de måste skicka över till oss, prata med webbfirman, höra av mig till gamla kontakter och faktiskt försöka göra en liten insats för att hitta några nya drömkunder.

Inte precis mina favoritsysslor.
Sååå, jag kan behöva lite uppmuntrande tillrop.
Kan man få ett Heja! Heja?

Berätta gärna vad ni ska göra för tråkiga/jobbiga saker idag.
Så kan jag peppa tillbaka.
Deal?

16 kommentarer:

Markattan sa...

Heja Heja!

Jag ska ha leverantörsdialog med AF... Nervös är halva förnamnet.

Markattan

Den där tjockisen sa...

Markattan - Heja heja right back at you! Leverantörsdialog? Låter läskigt, men det kommer förstås att gå jättebra. Stå i en "power position" några minuter innan (googla om du inte vet) så kommer du att bli ännu grymmare.

Singelmamman sa...

Jag har satt mig i favoritfåtöljen och kurerar vad jag tror är en allergireaktion. Så jag vill ha lite bort-med-pollen pepp.

reneesfotoblogg sa...

Delegera, delegera, delegera! När du gjort det tillräckligt många gånger så finns det inget kvar till dig och du kan luta dig tillbaka.
Du är väl direktör!

Den där tjockisen sa...

singelmamman - Ta allergimedicin och vila. Det är det enda som hjälper. Ta inte ut dig. Favoritfåtöljen låter som den perfekta platsen för detta. Snart kommer det säkert ett regn som får bort det mesta av polleneländet.

renee - nackdelen med att vara en väldigt liten firma är att det inte finns så värst många att delegera till. Kollegan blir lite grinig om jag försöker har jag märkt.
Men boss är jag ju förstås. Kanske även styrelseordförande? Eller så är jag vd? Minns inte riktigt. Något är jag i alla fall.

Ingrid sa...

Heja, heja! Fast det låter väldigt mycket på en och samma dag.Jag försöker tänka i små delmål när det har kört ihop sig, annars blir jag knasig! Jag ska fortsätta med mina företagsdeklarationer, samtidigt som jag försöker kurera min förkylning och så har vi lite sjukdom att oroa oss för. En riktig muntergök är vad jag är, inte...

Den där tjockisen sa...

Ingrid - det är egentligen inte så himla mycket. Det är bara en massa små irriterande saker som inte blir gjorda. Nu har jag gjort 6 saker i alla fall. det känns lite bra. Deklarationer känns skrämmande för mig som har sifferfobi, så massa heja till dig. Hoppas att förkylningen försvinner fort och att sjukdomen går åt rätt håll.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

JAJAMENSAN, FATTAS BARA! HEJA, HEJA, HEJA!

Jag ska bara läsa bok och sova, så jag behöver ingen större pepp. Det ska nog tom jag klara av, tror jag :)

Ingrid sa...

Vad duktig du har varit!Deklarationer är åtminstone logiska :) Tackar!

Lippe sa...

Antar att det mesta redan är gjort? Här också! Det gick bra och nu "går det på rullen" resten :)

badtant.bloggo.nu sa...

Heja, heja.....nu är dan snart slut och jag har haft en riktigt bra dag. Så nu hoppas jag att du oxå blev nöjd med din dag.
Hej svejs.

Shamrock sa...

Heja heja, själv har jag jobbat över varje dag hela veckan. Men inte imorgon för då är det fest o då ska jag smita tidigt - så det så

Den där tjockisen sa...

I will - tack så mycket för peppningen. Jag lovar att agera hejarklack när du ska göra något jobbigare än sova- läsa. Säg bara till.

Ingrid - i min hjärna finns det ingenting logiskt alls med deklarationer. Den delen av min hjärna packar ihop och stänger när jag ser en blankett.

Lippe - en del blev klart ja. Men så klart inte allt. Tillräckligt för att jag ska slippa dåligt samvete i alla fall.

Badtant - tack! Till slut tog den där dagen slut. Den kändes som tre evigheter, faktiskt. Men lite nöjd hann jag bli, framför allt med att jag lyckades säga upp ett avtal.

Shamrock - övertid varje dag? Oj! Massa heja på dig. Hoppas du får kul på festen och orkar hålla igång hela natten! Heja på det också!

Maria sa...

Jajamensan fattas bara :-)
Jag har storhandlat. Och då menar jag storhandlat. Nästan 3 000:- på bara matvaror. Konfirmation och födelsedag ska firas i helgen.....

Baronessan sa...

Heja, heja... åh fan, det var visst igår...

Den där tjockisen sa...

Maria - herregud, det kallar jag storhandel! Du måste vara helt slut! Bravo!

Baronessan - det gör verkligen ingenting. Jag behöver hejarklack precis varenda dag. Tackar.