Tjockisen läser

tisdag 12 maj 2015

Det här kommer att göra ont

Min bil är på verkstad.
Hittills har jag fått höra att bromsskivorna, bromsbeläggen och en fjäder är helt slut.
Och så var det något om bromsbelysningen också...

Aj, sa plånboken!

10 kommentarer:

Lippe sa...

Sällar mig till din och plånbokens smärtupplevelse! Jag lånade ut min bil - rattlåset och elektroniken till det brann upp - aj! Sonen lånade bilen och kvaddade båda sidorna och en grannes parkerade bil - aj! Nu har den enda nyckeln till detta fordon varit försvunnen i fjorton dagar...kanske lika bra?

Smultronblomman sa...

Det svider!! Bilar är "roliga" sparbössor sa alltid min farmor.

Den där tjockisen sa...

Lippe - iiiiiiiiiiih! Det där måste svida. Om det inte vore för att jag behöver forsla mig själv till landet så skulle jag också tappa bort min bilnyckel å det snaraste.

Den där tjockisen sa...

smultronblomman - Det är lite roligare än att ställa sig vid en dagvattenbrunn och mata ner sedlar genom gallret. Men annars kan det kännas ungefär likadant.

Ingrid sa...

Kan man omskola sig på gamla dagar? Jag borde ha blivit något praktiskt som mekaniker, snickare, elektriker eller liknande. Det finns liksom ingen gräns för hur mycket man kan debitera då.

Fru Venus sa...

Märkunderligt. Vi har exakt samna problem med Mannens bil, ska läggas in imorgon. Alltså bilen, inte Mannen. Dit for vår bastualtan.

Den där tjockisen sa...

ingrid - jag önskar att man kunde det. I dag kan jag inte fatta att jag var så dum att jag lade en hel massa år på högskolestudier när jag kunde blivit hantverkare. Vill slå mig själv varje gång jag tänker på det.

fru venus - jag har ett dasstak att riva och bygga om. Det kan hända att det får bli en presenning där istället till nästa år. Det här var inte riktigt vad jag behövde just nu.

Markattan sa...

Ja fy tusan.
Glad för ny bil och make som kan det mesta.

Markattan

Den där tjockisen sa...

markattan - grattis till dig. Sådant ska jag också skaffa en vacker dag, tror jag.

Markattan sa...

Ja gör det, bra på alla sätt!

Markattan