Tjockisen läser

onsdag 1 februari 2017

1 - Det här är jag

Det här är jag när jag håller på med något av det tråkigaste jag vet. Mitt hår. Allt som har med hår att göra är trist. Att tvätta det, att torka det, att borsta det, att klippa det och förstås det allra värsta - att försöka få till en frisyr som ser avsiktlig ut.

Mitt hår ser för det mesta ut som en ren olyckshändelse.

3 kommentarer:

Markattan sa...

I övrigt ser du ju Nice ut!

Markattan

Smultronblomman sa...

När jag jobbar på mitt hemmakontor sitter jag i mjukisbyxor, T-shirt och fleecekofta. Håret gör jag ingenting med. Ska jag till affären kanske jag fixar håret eller så tar jag på en mössa om det är vinter. När jag är ute på kundbesök eller annat uppdrag är det klädkod 'business formal' som gäller och då stylas håret till. Om jag inte gör något ser jag ut som en "slekad katt", som det uttalas lokalt. Platt, rakt hår med tunna strån. Ingen styrsel alls, inga tjusiga lockar eller snyggt självfall. Klassiskt råttfärgat.

DDT sa...

markattan - tack. Själv tycker jag att det ser ut som om jag har orimligt långa och beniga fötter. Men jag har bestämt mig för att det nog är kamerans fel. Eller vinkeln. Jag är för gammal för att börja noja över nya saker nu.

Smultronblomman - platt, rakt hår med tunna strån. Utan styrsel, lockar, självfall, glans eller någon form av form. Det låter ju precis som jag. Och jag har miljarder av dessa tunna strån. Som envisas med att trilla av hela tiden. Mitt är dock brunt. Fast kanske mest grått nu för tiden. Har inte sett det ofärgat sedan 90-talet.