Tjockisen läser

måndag 6 februari 2017

6 - Det här gör mig trött

Just idag är jag väldigt, väldigt trött på min näsa. 

Naturligtvis finns det tusen andra betydligt viktigare saker att vara trött på. Men när jag är förkyld orkar jag verkligen inte bry mig om så värst mycket mer än min näsa och den fullständigt orimliga mängd pappersnäsdukar jag använt idag. 

Möjligtvis funderar jag lite på om det finns något slags rekord som jag kan slå. 
Jag känner mig som en given medaljkandidat. 

4 kommentarer:

Markattan sa...

Jag känner till ett sådant rekord. Jobbade som hotellstäderska för länge sedan. Finska skidlandslaget var gäster. I ett av rummen bodde en jävligt snorig kille som snöt sig, kramade näsdukar till bollar och slängde på golvet. Hela jävla rummet var fullt med dessa snoriga pappersbollar. Inte så uppskattat av städerskan aka
Markattan

DDT sa...

Markattan - eeuw! Jag slänger i alla fall mina näsdukar i papperskorgen. Nåja du kunde råkat ännu värre ut. Var det inte hotellstädare som hittade kanyler och blodpåsar när de finska skidåkarna dopade sig för en massa år sedan? Hotellstäd är hjältar! Säger DDT som jobbade med detta en dag... eller kanske var det bara en halv? Städning var inte min grej, riktigt. Som man kanske kan gissa sig till när man ser foto nr 3.

Smultronblomman sa...

Så tradigt med rinnande näsa! Hellre lite fastare utbyte och så behöver man inte snyta eller torka varannan sekund.

DDT sa...

Smultronblomman - Alltså så länge min näsa inte producerar guld eller kantareller så föredrar jag att den inte levererar något alls. Men rinnsnuva är verkligen för jävla tråkigt.