söndag 26 februari 2017

26 - något blått

Något nytt, något blått, något gammalt, något fått. 
Nej, jag tror inte att jag skulle välja min vattenkokare som bröllopsassecoar, men bortsett från det är den en av mina nödvändigaste prylar. 
Och den är blå!

Min förra var grön. 
Den förolyckades tyvärr en morgon när jag fick hjärnsläpp och satte den på spisplattan, vred på högsta värmen och gick och duschade. 
Det luktade mycket intressant när den smälte. 
Just det tror jag att jag ska försöka undvika att göra igen. 

4 kommentarer:

Maria sa...

Exakt en sån vattenkokare har jag haft och exakt sådär har jag oxå gjort. Dock inte med en vattenkokare men med en plastbytta.

DDT sa...

Visst är det en jättedålig idé?
Vem vill börja sin dag med att skrapa smält plast från spisen? Jag orkar ju knappt lyfta koppen till munnen. Allt utöver det absolut nödvändiga är överkurs.

Smultronblomman sa...

Bränd plast kan man klara sig utan. Brorsan "parkerade" en leksaksbil i ugnen och det hade inte morsan koll på.
Det är kul med lite färg på kökstillbehör. Själv hade jag en Chili från OBH Nordica. Den bröt syrran av locket på när hon skulle koka vatten. Hon trodde locket skulle tas av och inte bara fällas upp. Då blev jag lite ledsen.....

DDT sa...

Smultronblomman - ungefär två gånger i veckan sätter jag på ugnen utan att ta ur stekpannan som jag förvarar där. Det har verkligen inte gjort bra grejer för handtaget... Man tycker ju att jag ska lära mig någon gång, men det tycks tyvärr inte hända. Leksaksbil luktar antagligen ännu värre.