tisdag 3 oktober 2017

Nytt rekord

Jag kom hem från bokmässan med bara två böcker. 

Nu skulle jag ju gärna vilja påstå att detta är ett bevis på att jag har karaktär. Men det skulle tyvärr inte vara med sanningen överensstämmande. 

Istället gick jag hela tiden vilse, glömde monternummer, kunde inte komma ihåg vilka förlag olika författare låg på och kunde inte för mitt liv fokusera på något annat än att inte vandra rätt in i folk. 

Bokmässan är utmattande i vanliga fall. På cellgift var den helt enkelt lite för mycket. 

Jag hittade aldrig boken jag verkligen ville köpa. Men Alex Marwood var hur bra som helst och en odlingsbok är ju aldrig fel. Nästa år... då minsann. 

11 kommentarer:

September sa...

Spännande tips, Alex Marwood är ny för mig. Jag hittade ett par andra titlar av honom på storytel så nu ska jag lyssna. Eller snart och snart, det kan ta ett tag för oj så många böcker det ligger på kö i min lista.

Jag tycker du var tuff som gav dig iväg till bokmässan. Hoppas du mår ok och hoppas maten smakar. Det där metall lät så... trist och ogott.

DDT sa...

September - Jag kan absolut rekommendera Alex Maywood. Som är en hon förresten, trots namnet. Jag tror bara att det finns tre böcker hittills. Jag har läst alla och gillar dem verkligen. Så skönt med deckare utan poliser! Dock nattsvart!

I övrigt mår jag faktiskt oförskämt bra. Lite trött vissa dagar bara.

Markattan sa...

Bara två böcker måste ju betraktas som rekord skulle jag vilja påstå. Åtminstone för en bokmässebesökare.
Bra jobbat!
Och härligt att du mår bra, fast inte är det väl oförskämt? Jag tycker att det låter hemult.

Markattan

Anna Christina sa...

Var du också där? Då kunde vi ju ha träffats. Men nästa år då kanske. ☺️

September sa...

Så glad jag blir att höra att du mår bra! Tjoho liksom. Mer sånt till dig.

Är Alex böcker några man ska läsa i rätt ordning eller är de helt fristående böcker som handlar om olika personer? Det är så trist att läsa i fel ordning om de nu hänger ihop.

DDT sa...

De är helt fristående. Och helt utan poliser med familjeproblem, vilket ju kan kännas skönt som omväxling.

DDT sa...

Markattan - billigaste bokmässan någonsin! Fast jag är fortfarande lite sur över att jag inte hittade böckerna jag faktiskt ville ha.

Anna Christina - haha. Jag hade antagligen aldrig lyckats hitta dig. Just nu kan jag knappt hitta mina fötter.

Smultronblomman sa...

Måste lägga Alex Maywood på min lista.
Att komma ut från Bokmässan med enbart 2 böcker är likvärt med att komma ut från IKEA utan servetter, värmeljus och böjbara sugrör!

DDT sa...

Jag veeet. Två böcker! Det är ju onaturligt.

September sa...

Tack. Jag har nu börjat lyssna på Granne med döden.

DDT sa...

september - oooh, hoppas att du inte är känslig. Den är ganska rejält äcklig faktiskt. De andra två böckerna är inte alls likadana. De är mer psykologiskt otäcka. Om du inte gillar Granne med döden, så låt inte det skrämma dig från att prova någon av de andra.