fredag 3 augusti 2018

Se på fan

Jag lyckades få fram några av de sjukt coola bönorna i alla fall. Jag är så imponerad av mig själv att jag nästan trillar omkull. 

Jag är också rätt nöjd med att den sammanlagda skörden verkar bli mindre än 30 bönor, totalt. Det är verkligen inte någon favorit. 

6 kommentarer:

Markattan sa...

Bra jobbat både med lyckat resultat och lagom stor skörd!

Markattan

September sa...

Så fina! Torka och gör ett halsband, så slipper du äta.

nillas liv på pinnen sa...

Snyggaste bönorna!

Karins ordöverflöd sa...

Här trillas det nästan också... och så lite avundsjuka på det.
Vill ha likadana bönor. Häftiga.

Tigerlilja sa...

Väldigt ovanliga, tänker jag, som inte odlat så många bönor. Men hur mår melonen??

DDT sa...

markattan - Tackar och bockar. Jag är mycket, mycket nöjd med mig själv. Känner mig nästan lite duktig. Att jag fram till i fredags trodde att det var en ärta som hade självsått sig i växthuset kan vi ju låta bli att prata om.

september - hahahaha Ja med visst. Kommer ju att matcha mina batikfärgade kläder och paljettprydda sjalar perfekt. Namaste! Lika bra at börja med yoga och mindfullness direkt.

Karin - Visst är de häftiga? Jag såg dem i ett tv-program först och när jag sedan såg att de fanns att köpa var jag ju bara tvungen.

tigerliljan - Lite fåniga kanske, för jag tror att de smakar som alla andra bönor. Dvs lite mjöligt och meningslösa. Men man blir ju alldeles glad av att se dem. Melonen... den får bli ett eget inlägg. Pga mallig!