torsdag 2 augusti 2018

Till och med Aftonbladet verkar ha tröttnat

Från glädjebesked till skräck på en månad. 

Det är ungefär samma sak som händer varje gång jag får ett nytt stort uppdrag.  Förutom att inga kossor behöver nödslaktas förstås. Sådant händer sällan på vårt kontor. 

Vilket just nu känns som en av de få positiva sakerna jag har att säga om jobbet. Jag är verkligen inte redo att börja arbeta igen. 

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Åh, jag skulle vilja ha ett sånt där spännande jobb som du verkar ha! Glädje, skräck, sorg och gamman - vad mer kan man begära av arbetslivet?

Humlan sa...

Redo? Jag är inte redo för något annat än svalare temperaturer just nu, sedan kan jag börja fundera på vad jag ska/kan göra.

Markattan sa...

Du har fått ett nytt stort uppdrag.
Grattis!
Och har du märkt att temperaturen har fallit, det är svalare, man kan sova och hjärnan börjar återhämta sig?
Det kan ju bara bli jävligt bra.

Markattan

DDT sa...

nilla - spännande? Nej, det är det inte. Skräcken har mest med min personlighet att göra. Och gamman infaller bara på fredagar när jag kan gå tidigare. Vilket i och för sig gäller idag! Så faktiskt, idag är mitt jobb toppen.

Humlan - Word. Hur ska man kunna tänka, planera eller faktiskt göra saker nu. Det får helt enkelt vänta till senare. Regn däremot är jag väldigt redo för.

Markattan - Nej, det har jag inte fåra. Det ekar nästan helt tomt i min jobbkorg nu. Vilket jag är oändligt tacksam över. Men när det kommer nya uppdrag är känslan alltid densamma. Först blir man glad och sedan inser man att jobbet faktiskt måste utföras också och då blir det genast jobbigare.