fredag 31 augusti 2018

Sa någon drömjobb?

Ok, där reste sig vartenda hårstrå på hela kroppen.
Avokado är ungefär det läskigaste jag vet.

Varför vill forskarna så sällan veta vad som händer när man äter bacon varje dag?
Eller brieost.
De vet redan det, va?
Min vanliga otur.

9 kommentarer:

Markattan sa...

Haha, jag gillar visserligen avokado men behöver inte äta det varje dag.
Men brie behövs varje dag. Det är jag helt övertygad om.

Markattan

DDT sa...

Man kan väl inte riktigt tröttna på ost.
Fast när jag tänker efter har jag faktiskt varit nära en gång. Vi var på ostprovning och fick sådana enorma mängder ost att jag blev helt sjuk efteråt. Det tog nästan en vecka innan jag slutade rapa. Och nästan en månad innan jag kunde äta något annat än hushållsost. Det var otäckt.

Tigerlilja sa...

Men bilden hos Iwillnotkeepcalm var väl en tröst? Själv är jag svårt begiven på gorgonzola. Och cheddar. Och alla möjliga andra ostar.

DDT sa...

Tigerlilja - ja, den gjorde mig varm i hela hjärtat. Och hungrig. Mmmm gorgonzola är ju aldrig fel, heller. Det är nog dags att äta något tror jag. Om det kommer att innehålla bacon? Klart att det kommer!

Markattan sa...

Det måste ha varit jävligt skrämmande. Vad äter man om man inte klarar ost?
Bacon!

Markattan

Botant sa...

Julskinka som man hittar i frysen

Sparkling sa...

Fattar verkligen inte grejen med avocado, det smakar ju...ingenting? Känns som att man lika gärna kan äta en bit plast.

reneesfotoblogg sa...

Det är något fel på mig! Jag gillar inte Avocado! I den mån det smakar något så är det GRÄS. Det är nyttigt, jag vet och visst, jag äter det men då kamoflerad med majonäs och räkor (en total uterätt så klart). Förresten, när fan har något nyttigt smakat bra?

DDT sa...

markattan - den där osten låg som en klump i magen i säkert en vecka. Jag ville faktiskt knappt äta någonting alls. Inte ens bacon. Så illa var det!

botant - jag har ingen julskinka i frysen, tror jag. Fast det är svårt att veta. Jag är legendariskt dålig på att märka upp mina fryspåsar, tyvärr. Vilket ibland ger mig onödigt spännande luncher.

sparkling - om det ändå smakade ingenting... Jag tycker att det smakar härsket fett. Och konsistensen är ruskigt läskig.

renee - det är inte något fel på dig. Att inte gilla avokado är fullständigt normalt. Själv klarar jag av att äta avokado i sallader om det finns en massa andra saker där, men skulle aldrig frivilligt beställa något som innehåller det.
För övrigt: blåbär. Det är väl både nyttigt och gott. Men annars är det lite tunnsått tycker jag.