måndag 3 september 2018

Fäääärdig!

Jag har röstat.
Nu tänker jag glömma debatter, utfrågningar, manifest och utspel i en vecka och istället ägna mig åt att lyssna på poddar om Donald Trump.
Och äta kanelbullar.
Läsa böcker.
Och vissla lite så där förstrött som om jag inte hade ett bekymmer i hela världen.

Verkligheten lär komma ikapp mig på måndag morgon.
Men tills dess. Tiddelipom, typ.

3 kommentarer:

Markattan sa...

Visst är det en skön känsla, när man har röstat? Jag röstade idag.
Podd om Trump? Blir galen på den karln....

Tiddelipom på dig!

Markattan

Humlan sa...

Jag funderar på att rösta i veckan, för att ha det gjort.
Men jag har flyttat och röstningslokalen används också till vissa möten som jag behöver hitta till senare. Så jag tänker att det nog är ganska tydligt skyltat var man ska rösta, så om jag går dit på söndag så vet jag senare var lokalen (=rätt ingång bland huskropparna) finns. Annars låter dina planer som väldigt bra planer, jag vill äta kanelbullar och läsa böcker!

DDT sa...

markattan - Mycket, mycket skönt.
Trump ja, totalt galen. Men jag kan inte sluta följa vad som händer i USA. Polariseringen, den totala faktaresistensen bland vissa väljargrupper, människor som slutar lita på etablerade nyhetskällor och istället tror att sanningen finns att hitta på nätet. Samma sak händer ju här, fast lite långsammare.

humlan - då tycker jag att du ska äta kanelbullar och läsa böcker! Det har visat sig vara en mycket trevlig sysselsättning. Och när man har röstat kan man göra det med gott samvete. Fast det kan du ju göra före också. Du vet ju att du SKA rösta. Då förtjänar man minst en bulle, så klart.