torsdag 17 januari 2019

Kan det här vara normalt?

Alldeles nyss upptäckte jag att jag hade något i munnen.
Det visade sig vara en halv kanelbulle.
Som jag tydligen hade glömt bort att tugga och svälja.

Nu känner jag mig lite orolig.

Jag tycker inte att man ska behöva tänka på den sortens funktioner. Är det inte meningen att kroppen ska fixa sådant automatiskt?
Skulle ju vara lite tråkigt om jag glömde att andas.

9 kommentarer:

Markattan sa...

Haha du är rolig.
Tror nog att du glömde tugga pga hög aktivitet i jobbhjärnan.

Markattan

DDT sa...

Hoppas, hoppas! Men jag kan inte direkt se några bevis på att det skulle ha förekommit någon som helst aktivitet i jobbhjärnan.

Karins ordöverflöd sa...

Det heter hamstring det där du gjorde med bullen.

DDT sa...

karin - Jag vet inte om det gjorde mig mindre orolig. Tänk om jag blir en hoarder? Fatta hur löjlig jag kommer att se ut då!!! Jag tänker verkligen inte börja hamstra mat i munnen. Hur mycket prepper-tendenser jag än har. Där drar jag gränsen. 10 burkar vita bönor i skafferiet - ok! Vita bönor sparade i kinden - absolut inte!

Botant sa...

Min sjukgymnast brukar använda ordet hamstring

Tigerlilja sa...

Aldrig att jag skulle glömma en bulle - *suckar lite*

DDT sa...

Botant - det finns alltså et namn för detta, på riktigt. jag trodde karin skojade. Jaha, men då så. Jag kanske inte är helt onormal ändå. Lite skönt att veta.

tigerlilja - Jag vet inte om det räknas som att glömma en bulle när man förvarar den i munnen? Det är ju inte så att den inte blir uppäten...

Botant sa...

Nja det finns en stavning men två kroppsfunktioner. Eftersom jag hört detta tjat från sjukgymnast så är det denna funktion som sitter som rött skynke. De har int me varann att göre mer än att det jag hamstrar i mun så småningom hamnar i trakten där hamstrings sitter. På mej i alla fall

DDT sa...

Hahahahaha okej!