Tjockisen läser

tisdag 23 september 2014

Fuldans på kontoret

Hurra, hurra, hurra, hurra!
Vi har fått ett stort uppdrag.
Jättestort.

Efter några minuters dans, high fivande, skrik och jämfotahopp så slår det mig; vi måste göra det också.
Hundratals timmar av arbete.
Fan.

Arbete är nog det jag gillar minst med hela den här jobbgrejen.

12 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Ska man gratulera eller beklaga? Jag kör ändå på grattis!

Markattan sa...

Vet inte vad jag ska skriva....
Grattis verkar ju vara fel?

Markattan

Agneta sa...

Den där dansen skulle jag vilja se. :)

Den där tjockisen sa...

i will - tack, tack. Jag gillar ju verkligen att få uppdrag. Det är jättekul. Det är bara själva görandet som är lite jobbigt.

markattan - ett grattis är aldrig fel. Resten kan vi förtränga till senare. Typ nästa vecka, när vi måste börja jobba med uppdraget.

agneta - tänk dig en medelålders tant som kombinerar danssteg som inte har setts sedan 70-talets skoldiskon med karatesparkar i knähöjd och något som kanske, eller kanske inte, är ett tecken på begynnande epilepsi... Där har du det!

Agneta sa...

De stegen kör jag än på dansgolvet - och då ÄGER jag!
Dagen efter skäms jag och lovar mig själv att aldrig mer dansa in public.

Den där tjockisen sa...

hahahahaha!!!!

reneesfotoblogg sa...

Delegera är ett bra ord och är man direktör(läs egen företagare) så kan man göra det, man behöver inte jobba ett enda dugg själv, utom när man lyfter den feta lönen. Det vet ju alla!

Den där tjockisen sa...

Delegera är ett väldigt fint ord. Men det kräver att man har lite anställda. Och inte bara kompanjoner... Tydligen. Synd ändå.
För övrigt vet ju alla också att man kan "ta det på firman" oavsett om det är en jordfräs eller en fyra kilos älgstek. Jomen...

PGW sa...

Gratulerar! I slutänden finns ju en fantastiskt trevlig faktura att skicka också,

Småländskan sa...

Jag säger grattis rakt upp och ner! Det andra, jobbet alltså, det fixar sig. Så klart det gör. Storuppdragsjobb det skiter man liksom inte bara i, det ser man till att fixa! Fy fan, rent ut sagt, vad jag saknar den där jobbvärlden du befinner dig i.
Hälsningar från en som förr hade jobbuppdrag som genererade i både high fivande och jämfotahopp.

reneesfotoblogg sa...

För att inte tala om lantbrukare som kan hugga ner några träd i skogen eller slakta en ko när dom behöver fylla på kassaflödet. Dessutom får dom en hilvittes massa pengar i bidrag, det vet ju alla.
När vi nu ändå är inne på förutfattade meningar.

Den där tjockisen sa...

pgw - att skicka faktura är ju en av fördelarna med jobbet, det är det ju. En av de allra största. Längtar redan efter att få skicka.

småländskan - ja, det verkar lite gnälligt va, när man ser på det utifrån? Jag förstår det. Och jag skulle säkert också sakna det om det togs ifrån mig. Då hade jag gnällt om det istället. Jag gillar att gnälla helt enkelt. Det är liksom det jag gör.

renee - Ja, för man får ju så himla mycket betalt för ett träd. Och det kostar ju nästan ingenting att skicka in en skogsmaskin. Det vet alla.