torsdag 18 september 2014

Vad gjorde Jesus hela hösten?

Inget minnesvärt tydligen.
Synd.

Jag skulle verkligen behöva en långhelg ungefär nu.

9 kommentarer:

Markattan sa...

Exakt vad jag också behöver.
Du får jobba på att det snarast införs en långhelg.

Markattan

DDT sa...

Något viktigt att fira borde det väl ändå finnas? Jag får leta lite. Eller helt enkelt starta en ny religion. Det är också en lösning.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

haha, jag håller med - lat typ, den där Jesus. Eller också plockade han äpplen hela hösten och gjorde äppelpaj. Det kanske man skulle göra idag!?

DDT sa...

i will - göra äppelpaj låter helt fantastiskt i teorin. Tyvärr är torsdag en 2-dag. Och att göra äppelpaj, men sedan inte få äta den skulle ju vara helt outhärdligt. I praktiken ska jag tvätta sex maskiner tvätt och lämna lite grejer på kemtvätt. Det hade jag garanterat inte behövt göra om Jesus hade gjort något intressant vid den här tiden på året.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Men ååh, måste du nämna 2-dag? Jag är så, ähum, kass på det där just nu. Jag kör mest bara 5-dagar. Med råge. Bestämde bara därför att det blir en äppelpaj idag! Ska man fucka ur ska man fucka ur ordentligt! Det skulle Jesus ha gjort.

DDT sa...

Jesus dog på korset för vår rätt att hoppa över 2-dagar och äta äppelpaj istället. Det är jag nästan säker på. Även om jag hoppade av konfirmationsundervisningen.

reneesfotoblogg sa...

Undrar hur det vore att gå i kloster? Där firas väl Jesus hela veckan lång?

DDT sa...

Vissa dagar drömmer jag om att gå i kloster. Eller jobba i ica-butik. Många dagar faktiskt. Som idag när vi bråkar med en fotograf som uppenbarligen ALDRIG gör fel. Vad som än händer är det tydligen vårt fel på något sätt. Fast egentligen är det kanske han som borde jobba på ica.

reneesfotoblogg sa...

Gud vad jag känner igen det! Och inte med välbehag!