Inspirerande va?
Nej, men på allvar.
Jag håller på med något som gör mig så nervös att jag inte kan äta.
Allt smakar papp.
Och då kan man ju lika gärna äta saker som smakar papp från början. (Ja, riskakan! Jag kollar på dig!)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
7 kommentarer:
Jag tycker inte om riskakor. Inte Finn Crisp heller. Vattnet ser gott ut dock.
Vem tycker om riskakor? Fast Finn Crisp gillar jag i normala fall. Dock inte när jag är så här nervös. Till och med vattnet smakar papp.
Jag har inte nerver för så här stora produktioner...
Fast riskaka med gott pålägg kan ju vara ok.
Hur går det med storproduktionen?
Håller tummarna allt vad tygen håller :-)
Markattan
Jag är lite lugnare nu. Tror att det blir ok. Kunden är i alla fall glad. Så nu kan jag gå hem och äta godare saker.
Härligt!
Markattan
Riskaka är verkligen inte gott! Inte när de är smaksatta heller. Då luktar de dessutom illa.
Enda fördelen med riskakor är att de håller hur länge som helst i jobbets skafferi. Och det är absolut ingen risk att man äter upp alla bara för att man är frustrerad och på dåligt humör. Om man istället har vanliga kakor tenderar de att ta slut väldigt, väldigt fort.
Skicka en kommentar