Tjockisen läser

måndag 23 november 2015

Fler åsikter

Jag har en åsikt om att Gina Dirawi ska vara julvärd.

Min åsikt: Toppen! Hon är grym och kommer säkert att göra ett utomordentligt jobb.

Jag har också åsikter om människor som protesterar mot att Gina ska vara julvärd. Dessa åsikter lämpar sig dock inte för publicering, ens på nätet.

10 kommentarer:

Markattan sa...

Instämmer helt och hållet!

Markattan

Smultronblomman sa...

Hon kommer att göra ett kanonjobb!
Sitter här och kommer på att jag ska vara vild och bryta gamla rutiner. I år tänkte jag att familjen skulle ses till Kalle och dricker kaffe efter det. Sedan är det julklappsutdelning och så äter vi julmaten på kvällen, tar ett par nubbar och så är det fritt att slockna i soffan. Protester på det och du kan stanna hemma och fira jul själv. (Ja, jag är inte på topp och vill egentligen be alla fara åt.....)

Fru Fransson sa...

Instämmer.
Jag gillar Gina, tycker till och med att det är lätt att gilla Gina!

Den där tjockisen sa...

Markattan - klart att du gör. Du är ju en vettig människa.

Smultronblomman - det låter som ett trevligt sätt att fira jul! Skönast är ju ändå dagarna efter julafton, när man kan slappa, äta skinkmackor och läsa julklappsböcker.

Fru Fransson - visst är det? Trots att hon är jobbigt begåvad OCH ung, vilket ju känns liiite surt när man själv verkligen inte är det.

Markattan sa...

Eller hur... :-)

@Smultronblomman: gör bara, det låter som en jävligt god idé och be gästerna ta med sig julmaten också. En jul är inte värd att gå i väggen för.

Markattan

Catten sa...

Jag är personligen inte överdrivet förtjust i Gina, men har för den sakens skull verkligen inget emot att hon är julvärd, mellovärd eller nåt annat. Om det är nåt jag håller med åsiktskorridoren om när de säger "herregud det finns väl värre saker att hänga upp sig på" så är det i det här fallet. Chilla bara, liksom....

September sa...

Dina åsikter ovan sammanfaller till punkt och pricka med mina. Du har med andra ord bra åsikter. 😉

Den där tjockisen sa...

catten - helt rätt. Jag personligen är inte speciellt förtjust i Lasse Kronér, men inte fan går jag i taket om han ska vara julvärd. Folk som blir upprörda över underhållningsteve har för mycket fritid.

september - jag har alltid bra åsikter. Utom när jag har fel. Det har jag ibland.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

FOLK!

Den där tjockisen sa...

i will - världen är fan full av dem!