Tjockisen läser

måndag 30 november 2015

Spännande saker

Jag har köpt en gardinstång.
Nu ska jag gå hem och sätta upp den.

Ungefär så intressant är mitt liv just nu.

8 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Men alltså, vad som helst kan ju hända när du sätter upp den där gardinstången.

September sa...

Och där dök Gösta Ekman upp i mitt huvud...

UnderCover sa...

Kan ju bli hur spännande som helst!
Tänker typ stege
Och borrmaskin
Och skruvdragare
Och skruvar (i min värld får ofta eget liv och beger ut på äventyr)
Och stege - ja igen :D

Keep us posted
Please

Smultronblomman sa...

Jag och maken var och kollade på tapeter till hallen i lördags! Jag undrade om han var sjuk som själv förelog det. Vi har bott i vårt hus i snart 25 år. Vissa rum är omtapetserade en gång. Hallen är i original, än så länge....

Markattan sa...

Oj!
Jag kom bara hem till ett massivt stopp efter att ha fixat ett begynnande stopp på stället-där-inkomsten-ev-gör-rätt-för-sig.
Jorå vi talar om toaletter...

Markattan, understundom lite spyfärdig

Den där tjockisen sa...

i will - alltså, hur kass tror ni egentligen att jag är? Jag har ju gått snickerikurs! Fast, ok. Jag är rätt kass ändå. Det jag lärde mig fastnade liksom inte.

september - Papphammar? Tja det finns vissa likheter.

undercover - Stege? Tror du att jag har så högt i tak? Vad tjusigt! Men nej, det räckte med en pall. Jag är ganska lång.

smultronblomman - tapetsera? Det har jag gjort en gång i mitt liv. Det ska jag aldrig göra igen. Det visade sig att jag var helt jävla kass på det. Tyvärr.

markattan - usch! stackare! Själv måste jag nog ta tag i avloppet under badkaret snart. Hår, fett och hudrester kan vara ungefär det äckligaste jag vet. Näst efter toalettinnehåll, då förstås. Och nu mår jag också lite illa.

Smultronblomman sa...

Jag köper tapeten och ber någon annan sätta upp den. Jag har grav astigmatism och inget blir någonsin rakt. Varken horisontellt eller vertikalt. Jag kan inte ens vika ett A4-ark utan att det blir snett. Om min make och jag försöker göra någonting tillsammmans slutar det med att jag svär grovt och är svårt frestad att ta honom av daga med stekpannan. Det brukar dock gå över direkt och jag har aldrig kommit längre än tanken.... Bara så att ingen får för sig något, nu va?!?!

Den där tjockisen sa...

Smultronblomman - haha samma här. Mitt ögonmått är helt skevt. Det är en himla tur att jag inte blev hantverkare.