Tjockisen läser

tisdag 17 november 2015

Hoppas, hoppas

Igår fotograferade jag en handduk.
Det var i stort sett allt.

I dag hoppas jag däremot på att vara ett under av effektivitet, energi och arbetslust.

Eftersom klockan snart är nio och ingen av dessa egenskaper har visat sig ännu, så är väl oddsen inte jättestora… men jag hyser fortfarande hopp. Kanske är lite kaffe allt som krävs?

Vi testar med det!

4 kommentarer:

Småländskan sa...

Hur gick det? Troligen har du hinkat i dig flera muggar kaffe nu, så kanske, kanske energin har visat sig... eller?
Handduksfotografering tillhör nog inte det allra enklaste. Hur f-n ber man en handduk att säga omelett eller helt enkelt sträcka på sig lite?

Ingrid sa...

Ja, undrar också hur det gick. Min hjärna blev så chockad över helg jobb, så tro det eller ej, jag har varit ohyggligt effektiv både igår och idag. Var det bara det som skulle till, för att bli en riktig arbetsmyra?

Markattan sa...

Jag utgår kallt från att du varit sjukt effektiv idag.

Markattan

Den där tjockisen sa...

småländskan - det gick inte så där jättebra. Men lite bättre. Idag har jag fotograferat en papperskorg. Det fotot kommer antagligen inte att användas, eftersom papperskorgar tydligen är ännu svårare att fota än handdukar. Framför allt om de glänser. Och så har jag skickat lite mejl till olika människor. Någon rasande effektivitet infann sig dock tyvärr aldrig.

Ingrid - det är kanske det jag behöver? Helgjobb? Sådant var det flera år sedan jag ägnade mig åt känns det som. Ska jag behöva börja med sådan jobbigt igen? Det kanske är så. Vad jobbigt.

Markattan - jag kan bara kallt konstatera att du har fel. Synd på en så fin tanke.