onsdag 24 februari 2016

Dagens gnäll

Hur, HUR kan en månad vara så oändligt lång? Nu känns det som om det har varit februari i tretton veckor och det är ändå inte slut.
Don't even get me started on den 29:e. Den idiot som hittade på att peta in en extra dag i just februari borde grävas upp och få stryk med en hoprullad tidning.

Jag har både vårskor och nyköpta fröpåsar redo.
När ska jag få användning för dem? Va? Va?

10 kommentarer:

Markattan sa...

Om du gräver upp så kan jag slå lite.
Sen kan vi så tillsammans.

Markattan

DDT sa...

Markattan - Visst är det fullständigt omänskligt att lägga till en extra dag i februari? Vad tänker du så för något? Jag har hittills köpt squash-frön om majs. Men mer kommer. Mycket mer...

UnderCover sa...

Satt en livs levande fluga på utsidan entrédörren till mitt jobb när jag gick hem idag. Jädrans vilken vårfeeling jag fick då. I ungefär fem trappsteg. Is/snöhelvetet på vägen tog mej snabbt tillbaka till den verklighet som råder här uppe i UnderCoverland.
Vad jag menar är; lugn bara lugn har flugorna vaknat hos mej så är det snart midsommar hos dej.

Agneta sa...

Vad är det för fröer?! Jag vill också köpa fröpåsar och börja så. KOM NU, VÅREN!

DDT sa...

UnderCover - En levande fluga? Fan, det kan betyda att det kommer att surra omkring drivor av äckliga flugor när jag kommer ut till torpet nästnästa helg. En fluga utomhus är trevligt. 115 inomhus är raka motsatsen.

Agneta - jag har bara köpt majs och squash än så länge. Men nu borde man väl kunna peta ned lite chili och paprika också, va? Visst?

Maria sa...

Jag är nog lite konstig för jag har inga större problem med februari.

Markattan sa...

Chilifrön har jag och de är lättodlade.
I övrigt blir det blommor. Har tagit hand om gammla aklejor och förväntar mig gullvivor samt stockrosor i storslagen prakt.
Och liljekonvaljer så klart!

Markattan

DDT sa...

Maria - Strunta i om du är konstig. Tacka din lyckliga stjärna för detta. Inga problem med februari…? Tanken svindlar.

Markattan - jag är ingen blommig människa. Fast gullvivor och liljekonvaljer har jag, för de växer av automatik på landet. Och lite lavendel som jag faktiskt har planterat.

Smultronblomman sa...

Jag är också less på februari! Det enda positiva jag kan komma på är att det är färre dagar till nästa lön. Jag glädjer mig åt att det är ljusare och dagarna blivit längre. Någon mer snö behövs inte, jag har skottat 3 gånger i vinter och det räcker så bra, så.

DDT sa...

Smultronblomman - jag är också helt färdig med snön! Jag är dock inte helt glad över att det blir ljusare för då syns det så tydligt hur fuuuuult allting är just nu. Jag trivs bättre i november. Fast nu vill jag hemskt gärna ha vår först. Och semester. Och en ponny. Om man nu ändå önskar sig saker, alltså.