tisdag 16 februari 2016

Min sämsta egenskap

Okej, det finns en ganska lång lista, men detta är nog det allra värsta.
Jag blir totalt handlingsförlamad då och då.
Det kan räcka med att något hakar upp sig (läs: jag vet exakt vad jag borde göra. Typ en uppgift som måste bli klar. Men jag vill/orkar inte för att det är svårt/jobbigt/krånglig/tråkigt och för varje dag blir det bara omöjligare.)

Då…
Då gör jag inget annat heller.
Istället för att göra någon nytta på något annat område blir jag helt lam.
Jag lagar inte mat, jag städar inte, jag tränar inte (så klart, vad annars), jag läser inte böcker, jag tar inte hand om administration och papper, jag går inte ens och lägger mig.
Och uppenbarligen bloggar jag inte heller.

Vad är logiken i detta?
När jag väl lyckas ta mig ur eländet är jag inte bara efter på ett område.
Jag är efter med precis ALLT.

Kan man få medicin mot sådant?

6 kommentarer:

Markattan sa...

Och sen, när det där som tar emot väl är gjort, så är man (läs jag) ju nästan hjälte och allt annat går som en dans.
Varför gör man (läs jag) så här?

Om du hittar medicin så hör du av dig bums va?

Markattan

September sa...

Du kanske bara är på laddning då. Och jo jag menar det seriöst, det behöver kanske inte vara något helt negativt. Eller är det bara försvarstal pga samma beteende... ?

Ulla sa...

Precis som jag:-) Fast jag gör de där vanliga grejorna, lagar mat osv. men under ständig ältning att jag borde... Omöjligt förblir det. Ibland tar jag mig samman och får det uträttat. Ibland blir det delete... För ofta...

Den där tjockisen sa...

Markattan - kommer resten att gå som en dams sedan? Åååååh hoppas, hoppas det är sant. Jag behöver lite disco i min tillvaro. Mentalt alltså, rent fysiskt är dans inte min grej.

September - att vara på laddning låter oändligt mycket bättre än min teori. (För evigt misslyckad som människa). Jag byter till din.

Ulla - det är just det där ständiga ältandet som får mig att kortsluta helt. Just nu har jag ingen möjlighet att välja delete så förhoppningsvis tar jag mig samman snart.

The Queen of fucking Everything sa...

Du kan få vara med i mitt team, The Procrastinators! Jag skickar lite information. Snart. Ska bara göra en grej först....

The Queen of fucking Everything sa...

Du kan få vara med i mitt team, The Procrastinators! Jag skickar lite information. Snart. Ska bara göra en grej först....