onsdag 21 juni 2017

Men bilen, då!

Det går bra nu.
Nej, det är klart att det inte gör.
För en olycka kommer sällan ensam.

I morse lämnade jag min bil på verkstan för lite småfix innan besiktningen. Det skulle jag aldrig ha gjort. Det gillade den tydligen inte. Istället passade den på att få ett mindre sammanbrott som kommer att kosta massor. Vilket ju i och för sig är vad bilar alltid kostar att laga. Men nu var det värre än någonsin.

Så, nu har jag ingen bil till helgen.
Vad tror ni, är det skitenkelt att hitta en hyrbil så där lite snabbt lagom till midsommar? Det är det nog, va? Hur lätt som helst. Nästan så att de kastar hyrbilar till extrapris efter en? Visst?

Och så måste jag nog köpa en ny bil också.
Precis vad jag behövde...

4 kommentarer:

Maria sa...

Life sucks. And then you die.....
Hoppas det löser sig!

DDT sa...

Maria - hahaha så sant. Klart att det löser sig. Inget farligt har ju egentligen hänt. Bara irriterande... Och så kanske jag inte får äta min egen färskpotatis på midsommarafton. Det är surt, men ingen katastrof.

christel sa...

Läs gärna men ta allt med en nypa salt (varför säger man så igentligen?)
Det är inte så illa som man tror att det ska bli...inte alls faktiskt.
Visst är där perioder jag inte vill genomgå igen men hör och häpna, där finns saker jag aldrig skulle vilja vara utan. Framförallt alla underbara människor jag mött och även knölkompisar med samma galna humor som min.
Jag följer dig gärna!

DDT sa...

christel - Tack, det känns skönt att höra. Det känns onekligen lite läskigt vissa dagar. En del av mig vill att det hela ska sätta igång så att det blir klart, en annan del tycker att jag borde passa på att njuta av de här dagarna innan behandlingen startar och jag fortfarande mår bra. Fast mest är jag ju upptagen med att jobba som ett skållat troll inför semestern. Det är mycket nu.