torsdag 14 december 2017

I stormens öga

Idag har jag knappt haft någonting alls att göra. Alla uppdrag är ute hos kund för granskning. Imorgon lär det blåsa upp igen.

Men just nu.
Stiltje.

Det betyder förstås att jag borde gå hem från jobbet.
Problemet är bara att jag är för trött för att resa mig från stolen. Vilket kan vara det fånigaste problem jag haft på en månad.

För övrigt känns mina ögonbryn som skäggstubb.
Tja, det var väl det.

6 kommentarer:

Småländskan sa...

Mina ögonbryn inte bara känns som skäggstubb. De är, och har alltid varit, skäggstubb. Alltid.
Petitesser, detta med ögonbryn tycker jag. Finns liksom det som är värre. Exempelvis att inte kunna resa sig från kontorsstolen - det är värre än att försöka fylla i de obefintliga skäggstråna till ögonbryn.

DDT sa...

Jag brukade ha ganska glesa tråkiga ögonbryn där det plötsligt växte enstaka strån som kunde vara 4 centimeter långa. Nu hoppas jag att det ska växa fram ett par Brooke Shields-ögonbryn ovanför mina ögon. Men just nu nöjer jag mig med vilka slags ögonbryn som helst.

Markattan sa...

Brooke Shields?
Tyckte det räckte med Greider..

Markattan

DDT sa...

Man kan väl få drömma? Oddsen talar för att jag kommer att få glesa, färglösa ögonbryn med gubbstrån som når upp till hårfästet om jag inte klipper dem. Men så länge jag bara har stubb och förhoppningar kan jag väl få njuta av mina fantasiögonbryn.

Humlan sa...

Den där kraftlösheten när man inte orkar resa sig upp och åka hem ...

När du ändå kör "ut med det gamla och in med det nya" på hårfronten så är det väl perfekt att passa på att uppfylla önskemålen om ändrad design också.

Och nu har du i alla fall en stubb att klia när du funderar.

DDT sa...

Humlan - du fattar inte hur mycket jag håller på och pillar på min nya hår. Hmmm... det är kanske därför jag knappt har något hår i flikarna?