onsdag 4 juli 2018

När man råkar vända ryggen till

Så passar squashen på att växa sig flodhäststor. Suck! Jag gillar ju inte ens squash så där jättemycket. 

Men jag är väldigt väldigt nöjd med att jag bara har en planta i år. En gång hade jag fjorton...

Varför händer detta aldrig med något som är gott? Jordgubbar till exempel. Jag skulle kunna leva med att få för mycket jordgubbar. 

7 kommentarer:

Markattan sa...

Haha, fjorton av något man inte gillar. Låter lite som jag och alla jävla mygg... 😱

Maken har sju tomatplantor och tre gurkplantor. Jag ser fram emot sallader och inläggningar i parti och minut.

Jag vill ha jordgubbar men behöver en jordfräs och energi samt vatten.
Jaja, jag ska dansa. Jordfräsdans, finns det tro?

Markattan

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag är iaf sjukt imponerad av den där stora gröna saker. Makens tomatplanta resulterade i fyra små tomater och resten torra blad.

nillas liv på pinnen sa...

Hur kan du fått en så stor squash i den här torkan? Du vet att gurka innehåller 99% vatten? Du (okej din gurka) måste ha sugit upp allt befintligt vatten i trakterna kring Göteborg ...

Botant sa...

Växthus ? Vi som bor i Skåne bland mördarsniglar o utan växthus vi brukar ha andra problem. Mina krukodlade ger sällan så mycket skörd. Ju mindre skörd man får desto värdefullare tycker man dom är..

DDT sa...

Markattan - det finns ingen logik i mina odlingar. Förr hade jag väldigt svårt att låta bli att så alla frön jag hade. Nu har jag blivit bättre på att låta bli.

I Will - mina tomatplantor har hittills producerat exakt ingenting utom just gula torra blad. Så jag tycker att maken ändå lyckats rätt bra.

Nilla - jag är helt oskyldig till ev vattenbrist i Gbg-området. Jag befinner mig på shlätta. Och har egen brunn som inte är tom än.

Botant - nej, squashen bor på komposten. I växthuset har jag tomater, gurka, vattenmelon och lite chili tror jag. Svårt att veta eftersom inget verkar ge frukt. Mördarsniglar finns inte här. Än...

Småländskan sa...

Alltså, jag tänker så här: Om du hade haft en tändsticksask som jämförelseobjekt, hur stor hade inte den där squashen varit då?

DDT sa...

Så klart! Så skulle jag ju gjort. Dessutom har jag rätt stora händer, vilket gör att de där handskarna är rätt rejäla. Nästa gång ska jag lägga en tändsticksask bredvid.