torsdag 13 december 2018

Fråga?

Hälften av all choklad verkar just nu innehålla annat godis. 


Jag har sett choklad med polkagrisar, turkisk peppar, gott & blandat, you name it. 

När hände detta? Och viktigast: är det gott?

Jag hoppas att trenden inte går vidare till vanlig mat. Känner mig inte alls sugen på lasagne med fläskkotletter i, eller fiskgratäng med kåldolme. Men det är kanske bara jag som är mesig. 

11 kommentarer:

Botant sa...

Idag lyckades jag hejda mej från att köpa 10 st 200 grams för 100 kr. Kunde ha gått i fällan då traditionella lådorna verkar äckligare för vart år som går. Dom här lockar med att man kan bygga godishus !!Försökte få beröm hemma men anhörig var motvalls.Dom har nog hittat på för många sorter så folk kan inte skilja dom åt...Mmm Marabou
kanske jag räknar sorterna någon gång, är det uppemot 20 st med 300gramspaket inräknade

Sparkling sa...

Jag kunde ICKE hejda mig från att köpa 10 200grammare för 100 spänn. 2 kilo choklad...mmm. Man kan väl som mest gå upp 2 kilo av det? HAHAHA.

DDT sa...

Var, var, VAR finns detta erbjudande? Hur har jag kunnat missa det???

Eller, vänta nu... jag gillar ju inte choklad längre. Ok, nu blev jag bitter. På riktigt. Och mitt inre barn hatar mig med sällan skådad intensitet just nu.

Humlan sa...

Prova INTE denna choklad med annat i!! Det händer att man tycker om det och då har man trillat dit på en ny frestelse som man måste (borde) försöka motstå. Bestäm dig i stället för att du bara gillar en sorts choklad och det ska vara en som är mycket svår att få tag på och enbart finns långt bort från dina kvarter.
Det är så man Borde göra.

Botant sa...

26 olika smaker i stora paket på deras hemsida.Hu

DDT sa...

humlan - jag kom just på att jag faktiskt inte gillar choklad längre. Så nu blev jag lite ledsen. Kan det finnas något mer medelålders än att inte gilla choklad för att det är för sött...? Och mörk choklad smakar fortfarande bäverbajs.
Jag tror att jag måste gå hem och trösta mig med lite brieost. Det är i alla fall fortfarande gott.

botant - 26? Det är ju orimligt många olika sorter. Men det betyder förstås att de kan tränga undan andra leverantörer ur godishyllorna. Kan du vara snäll och ropa till här om du ser någon med baconfyllning.

@enga sa...

Alltså...du HAR provat kladdkaka med bacon va? Det borde ju bara vara nån vecka bort tills nån gör godischokladkaka av den kombinationen. Eller glass. Vaniljglass med kladdkakebitar och bacon...

Botant sa...

med salty crackers är det närmaste, låter äckligt. OBS sant!

Markattan sa...

Choklad?
Med godissmaker?
Räckte det inte med den där jävla apelsinchokladen? Romerska bågar eller vad den nu heter.

Markattan

Amanda sa...

Här hittar du svar: http://chipsochchokladbloggen.se/

DDT sa...

@enga - jag hör till den lilla extrema skara som avskyr kladdkaka. Men med bacon låter det ju nästan uthärdligt.

botant - av någon anledning tvivlar jag inte det minsta på detta

markattan - jag tror att det är värre än så. Jag tror att de har petat ned bitar av godis i chokladen. Låter rent vansinnigt äckligt.

amanda - tack! Det där kan vara den optimala bloggen faktiskt. Vad mer behövs?