tisdag 8 april 2014

Som Bambi på hal spis

Idag blir det rådjursstek till middag.
Med kantarellsås.
Eventuellt kan detta kompletteras med några hasselbackspotatisar och lite svartvinbärsgelé.

Vissa dagar är det riktigt trevligt att äta ur frysen.
Andra dagar är det inte lika kul.
Ja, jag tittar på dig, du jättesäck med hackad spenat!

Duvor äter inte spenat, va?

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Åh...spenat! Så gott!
Smörfräs och fyll gösfileer med spenst, rulla ihop och in i ugnen med grädde, eller fyll hemlagad ravioli med bacon, rivotta och spenst, ellet...ja, du fattsr :-)

DDT sa...

Hmm... ok! Hemlagad ravioli har jag ju varit lite sugen på att testa. Och med bacon som sällskap KAN det ju bara inte gå fel.

reneesfotoblogg sa...

Spenat = urstark = kunna springa flera mil utan att flåsa och kunna prata samtidigt oavbrutet!

DDT sa...

renee - tro det? Tja, det kan ju vara värt att prova. Jag skulle ju gärna slippa den där känslan av att lungorna försöker emigrera.