onsdag 15 november 2017

Klädesplagg jag inte förstår mig på

Lårhöga stövlar.

Det spelar ingen roll hur de ser ut. Så fort skaften går ens lite över knät ser man ut som om man lajvar piratparty. Eller värre.

Finns det någon, förutom möjligtvis flugfiskare (och det är för övrigt en helt annan typ av stövlar, men de går onekligen över knät) som kan bära sådana med någon form av värdighet i behåll?

6 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Jaha ... jag som har garderoben full. Mina krokodilisar kan jag väl ändå behålla?

Markattan sa...

Nej!

Markattan

DDT sa...

nilla - Va? Nej, behåll alla. Vem i hela fridens namn behöver värdighet? Jag har lila foppatofflor och löparskor i lila och limegrönt. Jag har gett upp min värdighet för länge sedan. Jag var bara nyfiken på om någon kan bära lårhöga stövlar utan att se ut som om de är på väg till maskerad.

markattan - tänk, det var det jag trodde.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag hade ett par stövlar som gick precis till knäna en gång. Men sen fick jag en bild av Mästerkatten i stövlarna framför mig och sen kunde jag inte använda stövlarna mer. Gick icke. Så nej, inte lårhöga stövlar. Och jag vet att det är tusen felsyftningar i min lilla text här, men jag ooooorkar inte ändra. Jag tror du fattar ändå :)

DDT sa...

i will - haha, Mästerkatten i stövlar! Ja, det är ju precis så. Man ser ut som en pirat. Synd ändå, för rent praktiskt borde det ju vara väldigt skönt att ha till kjol för att slippa den där trista glipan. Men det går ju bara inte om man ser ut som en misslyckad statist i Pirates of the Caribbean.

Smultronblomman sa...

Tre Musketörerna-lool-a-like?