torsdag 2 november 2017

Gungor och hårkaruseller

Det här med att inte ha något hår har både för- och nackdelar. Mina kostnader för schampo, balsam och inpackningar har sjunkit till noll. Fast det är ju lite kallt, förstås.

Annat festligt är att man får en chans att testa en helt brasiliansk intimfrisyr utan att varken betala eller utsätta känsliga kroppsdelar för varmt vax.

Raka benen behöver man inte heller göra. Det behöver man förstås aldrig om man inte vill, men nu är det helt onödigt.

Att inte ha några hårstrån i näsan verkade ju till att börja med bara vara positivt. Så klart. Det gör ju sviiinont att rycka sådana med pincett eftersom de tydligen har rötter som är direkt förbundna med tårkanalerna.
Sedan är de ju inte direkt snygga heller.
Men tydligen gör de någon form av nytta.
Utan näshår blir slemhinnorna irriterade vilket betyder att näsan rinner hela tiden. På ett lagom festligt sätt.

Så de pengar jag sparar in på balsam verkar jag nu vara tvungen att lägga på pappersnäsdukar.
Nu hoppas jag att håret i näsan kommer tillbaka innan jag måste börja tvätta håret igen. Annars kommer det här att bli dyrt.

4 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Min näsa rinner också jämt. Med eller utan hår. Iofs har jag inte kollat håret där inne? Men rinner gör den. Måste ALLTID ha papper med mig. Annars får jag göra raggarsnytingar. Men det är knappt snor, det är vatten från näsan. Högst irriterande.

DDT sa...

Ja med vad är syftet med att producera vatten med näsan? Vad gör det för nytta? Varför ska jag inte kunna vistas utomhus utan att snörvla. Kan det vara växthuseffekten?

Smultronblomman sa...

Hur många cykler har du kvar av behandlingen? Jag beundrar ditt mod!

DDT sa...

smultronblomman - bara en gång kvar nu! Det ska blir väldigt skönt att bli klar.
Fast modig vet jag inte om jag är. Det här har varit fantastiskt mycket enklare än jag någonsin vågat hoppas. Jag har mått oförskämt bra nästan varje dag.