söndag 12 november 2017

En fråga

Hur långt hår behöver man ha för att kunna skaffa någon form av frisyr, tro?

Jag börjar bli lite luddig på huvudet.
Än så länge är håret glest, ljusgrått och står rakt upp.
(Försökte ta en bild på övre delen av min skalle. Men jag besparar er den. Tänk: pungkula i motljus. Ingen vill se det!)

Men jag tänker ändå att det är dags att börja planera för framtiden. Kan det räcka med två centimeter, eller behöver jag mer? Tre? Fyra?

Nu tänker jag i alla fall trimma av det en sista gång så att det som växer ut kan bli någorlunda jämt.
Om jag fortfarande kommer att vara leopardprickig återstår att se.
Men jag gissar: ja.

4 kommentarer:

Markattan sa...

Ingen aning, 5 cm?
Fast kal är väl också en frisyr?
Markattan

reneesfotoblogg sa...

Man skapar sig en uppfattning om människor här i bloggvärlden och inbillar sig att man "känner" personen i fråga men hej vad man bedrar sig. Och just nu blev jag väldigt bedragen och det är jag glad för! Dagens asgarv (för sådan är jag) "pungkula i motljus"! Tackar!

Maria sa...

Pungkula i motljus kan ha varit det roligaste jag hört/läst idag - tack för den.
Gällande frisyren så tänker jag att det inte behövs så vansinnigt mycket hår för att prega i en klämma eller rosett eller så. Se på alla nyfödingar som har mammor (tror på fullaste allvar att det är mest mammorna som envisas med det) som gör små minitofsar och andra hårkreationer med endast ett fåtal hårstrån på huvudet. Bara kör säger jag :-)

DDT sa...

markattan - kal är väl nästan en frisyr. Men 3-4 millimeter gles stubb känns inte som om det kommer att dyka upp i frisörernas kataloger under den närmaste tiden.

renee - så länge du är nöjd, så är jag glad att bedra dig. Tror jag. Även om jag inte fattar riktigt hur och varför. På vilket sätt har jag överraskat dig?

Maria - klämma eller rosett? Öööh nej! Då ser jag hellre ut som en pungkula, faktiskt. För herrejesusjävlar vad löjlig jag skulle se ut med en rosett i fjunet.