torsdag 4 januari 2018

Det går som en dans det här

I skrivande stund har jag 1996 mejl i inboxen.
604 färre än igår. Det är ju rasande stiligt.

Och jag har slängt de här kängorna.
Helt utan dåligt samvete. För det var inte bara så att de såg sunkiga ut. De läckte dessutom eftersom sulan spruckit.

Försökte boka biobiljetter till imorgon också. Men den tiden jag ville gå fanns det bara barnfilmer och Ted att välja på. Jag vill varken se barnfilmer eller Ted så där jätte-jättemycket.
Men annars, som en dans.
Typ hambo.

7 kommentarer:

Markattan sa...

Och jag läste en fiffig grej om hur man rensar ut kläder man inte använder....

Hej vad dina nyårslöften går bra!

Markattan

tigerlilja sa...

Läste också om hur man rensar ut kläder, fast dom som rensade hade dels fantastiskt mycket utrymme och dessutom väldigt eleganta plagg kvar, som hängde färgkoordinerat efteråt. Den mattheten.
Och du kör på lysande!

nillas liv på pinnen sa...

Du har ju tolv månader på dig att se sex filmer så ingen brådska på taket!

Anna Christina sa...

Etttusenniohundranittiosex mejl i inboxen?! Nu blev faktiskt jag lite lätt stressad på din bekostnad. ;)

DDT sa...

markattan - den där grejen med galgarna? Eller att lägga kläder i karantän? Eller att tvinga sig att bära ett plagg som man inte kan bestämma sig för att behålla eller göra sig av med för att verkligen känna efter? Eller något annat smart? Alla tips är välkomna.

tigerlilja - haha. Så kommer min garderob garanterat INTE se ut när jag är klar. Elegant är liksom inte min stil. Men färgkoordinerat... tja, jag har mest grå och svarta kläder. För några år sedan såg min garderob ut som en film. Fyra nyanser av brunt. Det var inte bättre förr.

nilla - klart att jag har tid på mig. Men du vet hur det är. Nytt år, ny entusiasm. Det gäller att passa på innan den falnar.

Anna Christina - Det behöver du inte bli. Jag har en tendens att spara mejl i en evighet. Jag har hittat mejl från 2014 som jag tydligen sparat av någon anledning. Det är inte så att jag har 1996 saker att ta tag i. Jag har kanske 2 aktuella mejl som faktiskt ska göras något med. Så, nu andas vi lugnt och fint.

September sa...

Jag har enorma mänger mail, men jag har gjort mappar för varje kund, så själva inkorgen är behändigt liten. Så fort mailet är åtgärdat åker det in i kundmappen för året. Japp, jag gör en ny mapp för varje år och så slänger jag sedan allt som är ett par år tillbaka. Fiffigt va?

DDT sa...

September - precis så vill jag att min mejlkorg ska fungera. Och nu sitter jag och organiserar den just så. Fast utan år. Det kanske jag också borde ha? Hm... Det får bli nästa år i så fall. De flesta av mina kunder genererar inte mer än 10-15 mejl per år. Men för de stora så handlar det ju om hundratals så där kan det vara idé. Nåja, en sak i taget.