fredag 9 november 2018

Har jag berättat

... att jag försöker lära mig crawla?
Jag var ju duktig och gjorde mina stretchövningar förra året och fick tillbaka full rörlighet i armen.
Då uppstod ju frågan vad jag skulle ha denna rörlighet till.
Fjärilssim verkade vara lite over the top, så jag bestämde mig för att försöka lära mig crawl, eller frisim som det tydligen heter när man gör det rätt.
Jag gör det inte rätt!

Jag VET att man kan gå kurs, men jag är för snål för att gå två kurser samma säsong. Alltså: youtube. Jag har träffat människor som lärt sig själva genom att titta på Youtube.
Säger de.
Jag börjar misstänka att de ljuger.
Det är ju sjukt svårt.

Hittills är jag ungefär lika bra på att crawla som en giraff är på att åka puckelpist på miniskidor.
Det är ett rent under att ingen livvakt har försökt rädda mig ännu, för jag ser troligtvis ut som om jag håller på att drunkna.
Vissa gånger tror jag dessutom att det är nära.
Helt oskyldig giraff som inte gjort sig skyldig till puckelpiståkning.

Kan ni crawla?

6 kommentarer:

Markattan sa...

Haha, nej verkligen inte. Simma kan jag ju men det där är något annat.

Markattan

DDT sa...

Verkligen något HELT annat! Skitsvårt ju.

Anonym sa...

Jag kan arm o bentag men när det kommer till att vända upp huvudet o andas vid rätt tillfälle !Det funkar typ en gång och sedan drunknar jag.( nästan ) Det finns dem som säger att crawl är lättare än bröstsim ; hur är de funtade ???
ROSEN

DDT sa...

Precis så! En gång kanske jag lyckas få till det, sedan glömmer jag att andas, eller gör det vid helt fel tillfälle eller så välter jag. På det mest ograciösa sätt du kan tänka dig. Svårt ju!,!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

men alltså, vad du håller på med grejer! Blir sjukt imponerad, önskar jag hade både energi och idéer på saker att göra. Coolt!

Och nej, jag kan inte crawla. Mina döttrar har simtränat bägge två och de kan crawla. Ser coolt ut. För att inte prata om fjärilsim! Det har du inte tänkt pröva på?

DDT sa...

Jag tror att jag kanske blivit lite extra sugen på att göra saker nu när jag har fått orken tillbaka. För även om jag mådde bra under cellgiftsbehandlingen, så blev jag rätt rejält klen. Fast så mycket energi att jag börjar med fjärilssim får jag nog aldrig. Jag tror helt enkelt inte att min kropp kan göra de där rörelserna.