torsdag 15 november 2018

När man känner sig lite novemberlåg

Jag brukar ju hävda att jag gillar november.
Och det gör jag.
Bara inte just idag.

Vilket troligtvis beror på att jag har sovit dåligt eller ätit något olämpligt (jag tittar på dig Lidl-rädisa med mysko smak), eller drabbats av ett virus (tvingades ju åka spårvagn när cykeldäcket exploderade och det vet vi ju alla att kollektivtrafiken är full av snörvlande människor som hostar rätt ut i luften) eller att stjärnorna befinner sig i en ofördelaktig position på himlen.

Eller så beror det på att världen är full av folk och att en majoritet av dessa är fullständigt dumma i hela huvudet!

Ok, jag har en dålig dag.

Så för att trösta mig har jag skaffat en ny kalender.
För nästa år... då minsann.
Detta inköp kommer eventuellt att kompletteras med kanelbullar. Eller choklad.
Eller både och.

Vad gör ni sådana dagar?

9 kommentarer:

Botant sa...

Hade du ett antal nyårslöften dette år som du plikttroget betade av ? Blir lite rädd för jag funderade på att ev näste år kan jag löve nåt. Men det när ju snart! Rätts så nära till näste år, huvale

September sa...

Jag gillar ju också november, men satanigatan så trött jag är nu, morgon som kväll. Det måste ju vara vädrets fel? Eller vem är det nu du brukar skylla på?

Hoppas bullar och choklad smakade!

Markattan sa...

Ja det är helt enkelt för djävligt oavsett orsak.

Markattan, det är visst fredag....

Anonym sa...

Har aldrig sådana dagar
#indenail #erkänneraldrig

Christel Kottenliv

DDT sa...

botant - jag vet redan att jag inte kommer att fixa alla mina nyårslöften. Men jag har hållit de roligaste! Och det är ju bra. Nästa år ska jag nog bara lova roliga saker. Det är ju mycket bättre.

september - Joe Labero? Tja varför inte. Det skulle kunna vara Joe Laberos fel. Så länge jag inte behöver skylla mig själv är jag nöjd. Gillar verkligen inte att skylla mig själv.

markattan - visst är det fredag. Och visst känns allt genast lite lättare idag? Igår var jag så trött att jag inte ens orkade stanna vid affären och choklad och frysen visade sig vara helt tom på bullar. Där fanns bara årgångsis, ärtor, sojabönor och lådor med tveksamt innehåll. Kanske lasagne? Dystert.

christel - själv trivs jag jättebra med mitt nya lockiga gråa hår som står rakt upp på huvudet. När vi nu ändå ljuger för oss själva...

Markattan sa...

Årgångsis 😂
Markattan

DDT sa...

Jag har massor av sådan.

Tigerlilja sa...

Är lite gripen av att du köper en kalender! Jag trodde jag var den sista människan som inte bara hade kalender i mobilen?

DDT sa...

Inte är du ensam om det inte. Vi är många! Jag kan inte klara mig utan papper och penna - det händer något i hjärnan när man skriver för hand som inte sker när jag skriver på mobilen. Jag minns saker jag skriver för hand. I alla fall lite bättre än om jag använder ett tangentbord.