tisdag 27 november 2018

Ära vare gud i höjden

Denna har jag gjort i slöjden. 


Jag har också tappat den i gatan efter att ha försökt balansera hem den på min cykel. Så nu får jag ägna ännu mer tid åt att slipa. 

Så kul! Verkligen. 

Säg bara till om ni vill beställa något. Leverans kan väl ske lagom till julen 2020. Jag kan rekommendera mina skärbrädor. Tror jag. Jag har i och för sig aldrig gjort någon, men DET borde jag väl ändå kunna göra?

12 kommentarer:

Markattan sa...

Men vad fin den blev, tappad är den också ser jag. Jag menar inte i backen alltså.

Markattan

Tigerlilja sa...

Så fin! Och blev tacksam att Markattan använde ordet jag letade efter - så snyggt tappad!

Humlan sa...

Väldigt snygg!
Och skärbrädor är inte dumt, en bra träskärbräda är väl något de flesta uppskattar.

Sparkling sa...

WOW! Snygg! Jag är sjukt imponerad, vet ju hur svårt det är (kan vara) att bygga saker :D

DDT sa...

markattan - jajamensan. Tappar i vinkel... sjukt jobbig idé. Det är som om jag funderade på vilket som kunde vara det allra krångligaste sättet att bygga en bänk och sedan valde just det.

tigerlilja - Nu när den är klar är jag lite nöjd ändå. Men om den inte håller resten av mitt liv kommer jag att bli gruvligt besviken, med tanke på hur oändligt många timmar jag lagt ner på den.

humlan - tack! Och visst är skärbrädor en bra tanke? Sådana kan man väl aldrig få för många av.

sparkling - tack! Kan väl säga att alla drömmar om att bygga mitt eget hönshus har förpassats till soporna. Om det tar 25 timmar att bygga en bänk skulle det antagligen ta femton år att bygga ett hönshus. Och då känns det enklare att köpa ägg. Jag får nog köpa en byggsats. Den kanske jag kan få ihop på ett år?

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Men så fin den blev! Bravo!!

DDT sa...

I Will - tack och bock. Nu är jag faktiskt lite nöjd ändå. Men du fattar inte hur mycket jag har hatat den på vägen.

Botant sa...

skulle behöva en ny ute bänk. Trä håller bara några decennier även om man oljar å har sej. Antar att många arbetstimmar ger högt pris så jag får väl gå på loppis o jaga.
Den här var jättefin

DDT sa...

Botant - det är en rent sjukt dyr bänk om man räknar in kurskostnaden och arbetstid. Men så kan man ju inte tänka. Då blir man ju alldeles deprimerad. Virket kostade väl ca 450 kr. Det tror jag att du kan få en rätt fin bänk för... men som sagt, jag letar ju efter en hobby och det här är det roligaste jag testat hittills.

reneesfotoblogg sa...

Bra jobbat! Tror att den t o m skulle hålla till mig. Och snygg! Gediget hantverk!

Madame Edith sa...

Så fin!!

DDT sa...

renee - den har testats med 200 kilo på, så jag är ganska säker på att den skulle hålla för dig. Visst? Men vänta bara tills den stått ute några år. Då kan antagligen en sparv sitta sönder den. Jag är verkligen inte säker på att detta var en bra investering.

Madame Edith - Tacker och bockar. Jag är en liten, liten gnutta stolt över att jag fick ihop den till slut. Och väldigt överraskad. Det trodde jag aldrig!