onsdag 7 november 2018

Karma är en...

Tydligen var jag lite för glad åt min kompis förkylning igår.
För idag hade jag tänkt "jobba" hemifrån. Men imorse hade det kommit in en liten annonsjävel som skulle fixas, så nu sitter jag här på kontoret redo... och så hör kunden inte av sig.
Därför har jag tvingats göra en massa andra saker som jag verkligen hade kunnat skjuta på. Sortera papper, ringa samtal, boka möten, betala fakturor.

Om jag inte får något svar snart så kommer jag inte kunna vara hemma imorgon heller. Ska det vara så här? Ska jag tvingas tillbringa varenda arbetsdag på jobbet? Jag blev inte egenföretagare för att hålla på med sådant!

Det spelar ingen roll hur mycket potatismos jag åt igår.
Jag är ändå sur.

4 kommentarer:

reneesfotoblogg sa...

Jo tack! Det känner jag igen och sedan ska dom helst ha jobbet färdigt igår!

Markattan sa...

För lite potatismos hos den där kunden kanske?

Markattan

DDT sa...

renee - det skulle vara färdigt idag. Så här sitter jag. Igen. Mycket, mycket missnöjd med detta.

markattan - det är för lite potatismos hos nästan alla kunder. Så fort man är ute med kunder ska det fipplas med sushi eller doppas menlösa dumplings i såser som smakar starkt. Och detta ska man göra med pinnar! Jag är så dålig på att äta med pinnar, men det gör inget för jag tycker ändå inte att mat som äts med pinnar är så värst god.

Markattan sa...

När jag blir kund hos dig lovar jag att ha framförhållning, lång deadline samt bara bjuda på lunch/middag med potatismos!

Markattan