onsdag 7 augusti 2019

Det händer aldrig Ernst

Visst ser det mysigt ut att stå i solskenet och måla möbler? Alldeles barfota och med huvudet fullt av tankar om humlor och kryddörter. (Eller planer på fientligt maktövertagande av Norge, om man är mer lagd åt det hållet.)

Och här skulle det varit en bild på en målad yta med en spindel som fastnat i färgen. Antagligen var den på jakt efter någon av alla de flugor som också sitter fast i färgen. 

Jag är så osams med verkligheten. 

5 kommentarer:

Markattan sa...

Jag tycker verkligheten ska skärpa sig och be om förlåtelse. Vad som händer Ernst är väldigt långt ifrån verkligheten enligt min erfarenhet.

Markattan

Botant sa...

Ernst go home. Undviker Ernst men såg av misstag ett inslag där han blandade nån slags cement med bara händerna o sen klafsade det på väggen samtidigt som han sa nåt om känsla i hantverket. Sen minuten efter tror jag det hackades nåt i köket. Ja händerna i maten. Naturligtvis tvättade o inslagen var väl bandade å så. Men effekten blev både skrattretande o lite äckel. Riktigt långt från verkligheten. Är inte cement lite frätande o hudkontakt skall undvikas ?

Tigerlilja sa...

Målar aldrig utomhus - målar inte så väldigt mycket öht, men inte ute. När jag var liten och skulle få en väldigt fin lekstuga, så stod min mamma där och målade insidan på dörren vit. Jomenvisst. Sen var dörren totalt marinerad i flugor resten av vår tid tillsammans, ja, mamma torkade av så mycket som möjligt, men bra blev det aldrig och hon orkade väl inte slipa och börja om från början. Men jag lärde mig där och då. Ernst har förmodligen ett team som fixar såna missar.

DDT sa...

Markattan - verkligheten borde klippa sig och skaffa sig en kombi, som bloggaren Vita brukade skriva. Minns du henne?

Botant - jag tycker att Ernst är duktig när det gäller de stora lösningarna. Pysslet däremot, det är sällan i min smak. Vindspel med musselskal och gräskronor är inget jag vill ha hemma.

Tigerlilja - marinerad i flugor? Haha, precis så ser min farstukvist ut nu. Plus spindel, då.

Botant sa...

Kanske han är duktig, vet inte eftersom jag undviker inredningsprogram . Huset är fullt men börja röra i detta blir bara em massa jobb. Det är för tusan arvegods hm ja kanske lite loppisfynd ja lite då och då. Men inreda? Då måste jag slänga en del vackra gamla grejer som kan vara bra att ha. Nån gång i framtiden....kanske