onsdag 25 mars 2020

Jag borde inte få hålla på

Jag läste ett inlägg av någon som tyckte att nu när man var hemma så skulle man passa på att ta itu med de där små sakerna man tänkt att man ska fixa "sen". Måla en list, reparera något, sätta upp en lampa etc.

Bra idé, tänkte jag.
FEL, FEL, FEL.

Planen var att lite snabbt limma fast en sådan där liten metallbricka som gör att garderobsdörren går att stänga. Den har stått och glipat i ett år eller två. (Eller tre, vem minns sådant.)
Hur svårt kan det vara?

Uppenbarligen jättesvårt.
När jag var färdig hade jag limmat fast min iPad på strykbrädan och dessutom fått så mycket kontaktlim på fingrarna att min mobil inte känner igen mig.

Jag vill inte bo tillsammans med mig längre.

Men visst gör nästan alla sådana saker titt som tätt? Va? Visst? Berätta gärna. 

8 kommentarer:

Nica sa...

Haha, yes, du är inte ensam :)

Anonym sa...

Jag fullkomligt älskar din humor.
Skrattade gott länge nu och det behövde jag.
Så bo kvar snälla. Och skriv, skriv.
Och KÄNN gensvaret från mig i varje inlägg fast jag fasen inte orkar bråka med Googel-h-vetet som inte låter mig logga in.
/September

Anonym sa...

Stavade Google fel med flit. Ha! ;-)
/september

Markattan sa...

Mycket skit kan man "hitta på" när man är ensam hemma!

Markattan

DDT sa...

Alltså, tack snälla. Men kan man få några exempel? Om ni inte gör klantigheter själva så känner ni väl någon som har gjort det? Eller har hört rykten? Eller kan hitta på?
Jag känner mig lite ensam här.

Markattan sa...

Tja, vad sägs om att hälla ut en nästan full färghink på det nymålade ännu inte torra golvet? Och var det samma färg? Inte alls....

Varsågod
Markattan

DDT sa...

Tack! Verkligen. Från djupet av mitt hjärta - tack.

Botant sa...

Jag märkte igår att jag släpat omkring en marmeladburk i ryggsäcken en hel vecka. Jo jag hamstrar till sjuk äldre anhörig som bara tål viss sorts mat o i övrigt är klen, kan inte handla själv. Köpte ett gäng burkar till människan. Men sanslöst att inte kolla vad jag har i säcken om den känns tung.