torsdag 10 augusti 2017

Halva familjen Addams

Här hänger min peruk och ser ut som Kusin Itt.
Själv ser jag ut som Onkel Fester. (Hade hoppats på en ung Sinead O'Connor, men vad fan. Jag ser ut som en tv-kändis i alla fall. Alltid något.)

Om jag bara kunde förmå min kollega att färga håret svart och börja använda tajta svarta fodralklänningar så skulle vi ha början till en kul halloweenfest här på kontoret.

10 kommentarer:

Markattan sa...

Jag kommer gärna som Lurch eller vad han heter.

Markattan

christel sa...

Blyg som jag är får jag vara Thing 👍🏾

Småländskan sa...

Pax för att vara Morticia!

DDT sa...

Wow! Vi har ett party på gång! Härligt.
Men jag är förvånad över att ingen vill vara Wednesday. Hon var min favorit när jag var liten. Jag kunde verkligen identifiera mig med denna sura lilla unge. Hon såg ut som jag kände mig för det mesta.

Småländskan sa...

Galen som jag är, tar jag på mig dubbla roller. Ok då, jag kan vara Wednesday också. Men jag var nog sällan sur som barn, snarare tvärt om. Med en bra regissör klarar jag nog hennes roll också.
Ska vi träffas hemma hos mig? Jag välkomna alla rollfigurer. Jag har ju slängt ut mina soffor, men köpt en ny 3-sits, nån av er får sova på den. Ni andra får sova på madrasser.

Småländskan sa...

Och nu förbereder jag mig för en cykeltur in till stan, Sveriges bästa sommar-stad, Kalmar! Stadsfest i dagarna tre här. På tur står Rickard Söderberg med Kalmar Symfoniorkester på Stortorget. Sen en runda ner till Stadsparken där världens bästa bluesband spelar - Mönsterås Bluesband. Igår var det nostalgi med Eddie Oliva och hans italienska låtar och naturligtvis intag av italiensk mat på "marknaden" där i Stadsparken.
Kommer ha en petflaska med rödvin och lite tilltugg i ryggan, eftersom vi (väninnorna och jag) tycker det är oförskämt dyrt med ett glas vin för 94:- på krogarna här. Annars är allt gratis, artisterna, showerna, allt... Kanon!!!
Så ni i Addamsfamiljen får vänta till söndag innan ni kommer.

DDT sa...

Alla jag känner som har varit i Kalmar säger att det är en otroligt fin stad.
Här har vi way out west - där är ingenting gratis.

Småländskan sa...

Ja, det är en otroligt fin stad och den blir bara finare ju äldre man (jag) blir. Vet att det är Way Out West hos dig. De som bestämmer där, borde komma hit och ta lärdom av att gratis är inte helt fel. Grejen är ju att alla, inklusive alla, krogar, hotell, semesteranläggningar... alla tjänar pengar på oss som går dit gratis. Träffade ett par från Gotland igår, de var helt förvånade av allt gratis. De menade att det är inte första gången de bor här på hotell. Så det genererar massor...
Nu tid för cykeln!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Haha, FEster! Visst var han med i FAmiljen Addams? Du är rolig. Festlig, höhö.

DDT sa...

Småländskan - Ju äldre man blir desto bättre tycks man trivas i småstäder. (Man=jag) Jag tror inte att jag kommer att stanna i Göteborg när jag går i pension.

i will - I'm a happy go lucky ray of fucking sunshine. (Vilket är ett citat jag troligtvis har stulit från dig)
Jag och min peruk trivs inget vidare med varandra än så länge. Jag blir svettig och han blir sned. Men framåt november kanske jag kommer att trivas med att gå omkring i något som känns som en pälsmössa. Tills det blir kallt får den hänga i hyllan och vila sig för det mesta.