tisdag 1 augusti 2017

Tråkigt tio gånger om dagen

Visste ni (jo, somliga av er vet förstås, men jag hade verkligen ingen aning) att när man får cellgifter så blir toabesöken till och med tråkigare än vanligt?
Man ska sitta ner och kissa. Ok, inga problem jag har aldrig testat någon annan metod. Men sedan...
Man ska stänga locket och spola. Två gånger!!!
Fatta hur tråkigt det är att stå och lyssna på bruset av vatten som oändligt långsamt fyller toatanken så att man kan spola igen!
På jobbet tar detta cirka fyra evigheter. 
Och det blir inte det minsta bättre av att jag numera tycks behöva kissa dubbelt så ofta. 

Men annars mår jag bra. Ni då?

10 kommentarer:

* Snigel * sa...

Åh, ett välkänt fenomen hos den som skaffat en snålspolande toalett i ett hus med gamla avloppsrör. Varje gång jag gjort nr 2 får jag vänta och vänta och v-ä-n-t-a för att kunna spola andra, och ibland tredje, gången.
Detta för att vara riktigt säker på att innehållet verkligen fått skjuts hela vägen ut från huset. (Det betyder alltså att i början efter toabytet upptäckte jag att resterna ibland backade tillbaka in i toaletten...)
Så jag har väldigt vältvättade händer innan mitt toabesök är över. ;)

Markattan sa...

Nej det hade jag verkligen ingen aning om. Får man fråga, varför?

Markattan

DDT sa...

snigel - min hyresvärd satte in någon slags anordning i toalettbanken som skulle göra toan mer snålspolande. Den var jag tvungen att ta bort. Det gick inte att spola bort ens den minsta lilla toapappersflisa så länge den satt där. Inget som har backat dock, trots urgamla rör. Det hände däremot i köket där vi fick upp hur mycket vidrigt som helst när det blev stopp.

Markattan - Tydligen är allt man utsöndrar lite lätt giftigt. Därför ska man även ha egna handdukar, byta lakan ofta och använda kondom om man tänker roa sig med den typen av kroppsövningar. Bada får man inte heller göra, men det är nog inte för att man kan förgifta badvattnet... utan för infektionsrisken, tror jag.

Markattan sa...

Aha! Misstänkte att det var så men att spola två gånger innebär ju bara att vattnet i din toalett inte är giftigt. Man undrar vart det tar vägen sen, eller det vet vi ju...

Markattan

DDT sa...

Markattan - jag vet! Jag tycker också att det är konstigt. Hemma struntar jag i det, men på andra toaletter försöker jag komma ihåg det. Jag vet inte om det verkligen stänker omkring så mycket vattenmolekyler i badrum, men det kanske det gör... Vid närmare eftertanke vill jag nog helst inte tänka på det för då blir det jobbigt att gå på offentliga toaletter. Jag har aldrig haft bacillskräck och jag känner verkligen inte för att skaffa mig det nu. Det räcker att jag är rädd för spindlar.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag undrade också varför. Men nu har jag läst dina svar till Markattan, så nu vet jag. Skumt, tycker jag också.

DDT sa...

i will - Jag är inte helt säker på att du ska ta allt jag skriver där som fakta. Jag kan mycket väl ha missuppfattat något. Man får vääääldigt mycket information. Samtidigt som koncentrationsförmågan blir nedsatt (precis vad jag behövde. Verkligen!) så det är inte alls säkert att jag har riktigt rätt.

christel sa...

Just detta var det aldrig någon som sa till mig. Så jag pinkade glatt på lite överallt och spolade en gång. Var jag än var!
Sen har jag fått mig berättat att det är så man gör. Oops 😱

christel sa...

Och jag badade 😆

DDT sa...

Uppenbarligen har du inte förgiftat någon i din omgivning. Skönt! Då behöver jag inte oroa mig för att ta livet av mina kontorskamratee om jag råkar glömma.
Badade du? Med piccline i armen? Då kanske man kan våga sig på ett snabbt dopp?