fredag 25 augusti 2017

Jag gillar fan inte ironi

När man hela sitt liv hävdat att man inte gillar leopardmönstrat är det ju lagom roligt att trimma av sig håret och upptäcka att man ser ut så här.

Det var något av en överraskning, kan vi väl säga.
Jag har uppenbarligen inte sett min naturliga hårfärg på 25 år.

13 kommentarer:

Markattan sa...

Men det ser rätt fräsigt ut tycker jag.

Markattan

Småländskan sa...

Alltså, jag tycker det ser skitläckert ut! Ungefär som min väninna såg ut. Efter ca en månad kommer du att vara hur snygg som helst. Jag lovar! Och det är inte nån ironi i det jag skriver.
På tal om karljohansvampar. Var ute i svampskogen med väninnan idag. Hon älskar karljohan. Frågade hur hon gör efter skördandet. Hon (som är "gammal" hemkunskapslärare) menar att det är svårt att torka som trattisar, brukar bli nästan mögliga, då de är betydligt "tjockare i kroppen". Själv har hon en svamptorkare, eller vad det heter. Annars tipsar hon om att skiva svampen och lägga den i varmluftsugn. Har du ingen sån, rekommenderar hon att skiva svampen, förvälla den med lite lök, salt och peppar och sen frysa in.
Hur det gick för oss idag? Jodå, efter en halvtimmes letande hittade vi ganska mycket, kantisar alltså. Har just nu förvällt med smör, salt och peppar. Ska göra en omelett senare. Första gången vi är ute i år, så att få ca 2 lit. rensade kantisar är inte helt fel.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Fin huvudform iaf!

Markattan sa...

De möglar inte om man skivar dem tunt. Sen kan man givetvis torka dem snabbare i ugnen.

Markattan

Humlan sa...

Jag gillar inte heller leopardmönstrat annat än på leoparder, men eftersom du har det naturligt så antar jag att du är en leopardkvinna och då är det ju fint. Det kan dessutom bli en helt annan effekt när det växt ut lite, så det här blir nog bra!

DDT sa...

Markattan - tack. Nu har även stubben försvunnit. Men det ska bli spännande att se vad som växer ut så småningom.

Småländskan - var din väninna också prickig? Vad festligt.
Och grattis till svampen!! Ska gå ut och leta en stund idag.

I Will - tack. Jag måste säga att det var förvånansvärt skönt med 5 mm hår. Fan vet om jag någonsin vill ha långt hår igen.

Humlan - jag hoppas ju fortfarande lite på att jag ska få lockigt hår. Det vore kul. Fast hur det och leomönster blir i kombination återstår ju att se.

September sa...

Det såg ändå rätt coolt ut tycker jag. Men finast var nog din snygga huvudform. DEN har man ju ingen aning om, innan.

DDT sa...

September - tycker du det? Tack. Jag vet inte riktigt vad jag tycker är en fin huvudform. Men jag blev förvånad när jag tog bort håret eftersom jag alltid trott att jag har ett extremt stort huvud. Men det var visst mest hår.

christel sa...

Mitt hår har blivit lockigt efter behandlingarna. Jag som alltid haft spikraka lockar 😳

DDT sa...

Christel - det ska bli väldigt spännande att se vad jag får för frisyr. Jag har ju alltid velat ha lockigt hår. Men man ska vara försiktig med vad man önskar sig. Kanske kommer jag att se ut som ett får. Färgen antyder ju det.

Anna Christina sa...

Ibland är det tur att man har den där ironin att ta till. Har heller aldrig varit någon digrare av leopardmönstrat men en är väl inte sämre än att en kan ändra sig.

roth phallyka sa...

rekommenderar hon att skiva svampen, förvälla den med lite lök, salt och peppar och sen frysa in.


เย็ดสาว

DDT sa...

Anna christina - kanske är det nu jag ska gå all in på leomönster? Eller, tja, när håret kommer tillbaka alltså. Just nu har jag knappt ett strå på huvudet. Men jag kan ju börja köpa kläderna redan nu.

roth - det borde jag ha gjort. Tyvärr försökte jag torka den, vilket misslyckades fundamentalt. Den ruttnade och luktade skunk.