måndag 23 augusti 2021

Vad jag gjorde i helgen

 

Nämen, alltså. Det blev inte mycket mer gjort, faktiskt.

Tråkigt nog hade jag glömt mina hörlurar hemma när jag åkte till landet, så jag var tvungen att lyssna på mina egna tankar nästan hela tiden.

Och HERREMINJE vilken jobbig människa jag verkar vara. Tydligen ägnar jag orimligt mycket tid åt att tänka på att det kliar någonstans på kroppen och att det kanske kan vara en fästing. När jag inte oroar mig för saker som bits tycks jag mest frossa i urgamla obekväma situationer och fundera över om saker jag sagt eller skrivit kan missuppfattas. I min hjärna kan allt missuppfattas! 

Sedan tänker jag en del på kryddiga korvar och ost också. Men just det tycker jag är helt ok.

7 kommentarer:

Markattan sa...

Du verkar ha haft en produktiv helg även om vissa tankar är jobbiga att dras med.
Vad blir det av kantarellerna?

Markattan

Botant sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Botant sa...

Varför hittar inte jag så många kantareller ??? Undrar jag spontant
Sen mindes jag förra året efter stressig vår, anhörig i sjukvård, läckande vc-stol, stopp i avlopp, jobb o extrajobb, bålgeting i håret mmm samt corona. När det skulle varvas ner efter detta så satt jag ältandes vad jag borde gjort annorlunda. Ett år senare syns mitt huve ha jobbat på högvarv även efter all stress

Ulrica sa...

Igenkänning!

DDT sa...

markattan - mestadels sås, tror jag. En stek med kantarellsås är ju ganska oslagbart. Men det kan nog bli en kantarellpasta också. Och några mackor med kantarellstuvning.

botant - kantareller är inte alltid så lätta att hitta. Men när man väl vet var de finns kan man gå tillbaka till samma ställe år efter år. Tyvärr vet ju alla det här, så man måste dessutom vara först. Ett himla sjå med andra ord.

ulrica - ältar du också pinsamma saker du gjorde eller sa för 20 år sedan? Jag känner med dig. Så himla meningslös tankemöda.

Tigerlilja sa...

Ja ja, du har slitit för din enorma skörd. Jag har ju inte ens gått ut i skogen, så jag får skylla mig själv. Inte för att jag skulle hittat några ändå, gissar jag. Fast svärdottern lyckades förstås. Självklart är det positivt att tänka på ost, det gör jag rätt ofta.

DDT sa...

tigerlilja - jag vet inte om man kan tänka för mycket på ost. Men jag tror inte det. Låt oss bara fortsätta med detta!
För övrigt tycker jag att det är trevligt att plocka svamp, men betydligt tråkigare att rensa den. Så det är både kul och lite jobbigt att hitta för mycket.