lördag 4 februari 2023

Melodifest

Skulle inte tro det, va.

Det närmaste jag kommit musik idag var när jag tömde en trälåda jag köpt på loppis och hittade den här.

En kobjällra, kanske?

Den lät inget vidare. Men enligt min erfarenhet brukar inte Melodifestivalen göra det heller, så det gick väl på ett ut.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du missade verkligen inget som aldrig mer kommer att spelas på repeat i alla skvalkanaler. Ljudet i din bjällra kan nog lugna nerver om det används med stor försiktighet.

Markattan

Botant sa...

Klickade dit på sluttampen och blev då smått nöjd med programledarna, gillade deras rättframma energiska ton och möjligen även dialekten. Lättsmält. Årets musik hörde jag ej, men en snutt av fjolårets och en skymt av sångerskan som på något vis kröp på golvet hm lite svårsmält o jobbigt Fast det lät gammaldags sentimentalt.... Tydligen är jag sån

DDT sa...

markattan - Du ar säkert rätt. Jag lär inte kunna undgå att få höra varenda låt även om jag gör mitt bästa för att undvika det. Min bjällra kan jag i alla fall styra själv.

Botant - Sångerskor som kryper på golvet? Ja, det låter som melodifestivalen. Och nu kommer det att hålla på i en evighet. Det är nästan lika illa som hockeyallsvenskan. Den tar heller aldrig någonsin slut.