tisdag 28 februari 2023

Målfoto

Vi klarade det! Vi har överlevt februari ännu en gång. 

Jag tror att den är där borta. Våren! Snart är vi framme
Jag vet inte hur ni firar detta. Men jag sittdansar till We are the champions. Imorgon flyttar våra nya kontorsgrannar in, så jag passar på att bete mig. Sedan får jag väl försöka agera som en normal vuxen människa ett tag tills de har anpassat sig till livet här på vårt kontorshotell. Man vill ju inte att de ska flytta ut direkt.

5 kommentarer:

Karin sa...

Jaaa! Jag firade med att köpa en cykel OCH cykla hem den från centrala huvudkommunen, ut till orten. Sen ringde jag runt och undrade om det var någon som behövde något ärende uträttat, för jag ville cykla mer. Och ser man på, dottern i grannförorten (som är hemma och är krasslig) ville gärna ha lite nyponsoppa och det fick hon omgående, via cykelbud.

Botant sa...

Här var det sol och katten var ute i trägårn hele dan o kollade talgoxar. Vi släpper ut henne varje dag annars blir hon gnällig o rastlös men ofta sitter hon mest på altanen o spanar. Hon får vara inne i hällregn o många minusgrader, hon är ju ändå 15 år. Vid trist väder rusar hon in som skjuten ur en kanon när vi öppnar ytterdörren. idag skuttade hon glatt vidare och ville inte alls in igen. Senast hon gjorde så var väl typ oktober

Anonym sa...

Jag hoppas nu att du för guds skull fortsätter att blogga när vi går in i mars.
Jag kan ge dig en mars-lista med ord på P, eller nåt, om det behövs.
/Nilla

DDT sa...

Karin - Grattis! En ny cykel är ju ren lycka. Och bättre blir det. Tänk, snart kommer Gatukontoret och sopar bort gruset från cykelvägarna. Då är det verkligen vår på riktigt.

Botant - vad mysigt. Katter är smarta på det viset. Klart att hon vill vara ute nu när det äntligen börjar bli lite fint väder. När det är trist föredrar även jag att sitta inomhus och titta på fåglar på avstånd.

Nilla - Vi får väl se. Jag lovar ingenting.

Christine sa...

Rätt tänkt, Nilla! Jg kan också en massa ord, om det behövs!