onsdag 1 februari 2023

Mössa

Jaha, dags igen att ta hjälp av Underbara Claras februari-rubriker. Kanske kan det få mig att börja blogga igen? 

Tyvärr är det ju en fotoutmaning, vilket kanske inte är riktigt min grej. Jag har synnerliga utmaningar på det fotografiska spektrat. Vilket bland annat blivit uppenbart när jag tvingats fotografera ute hos kund och ett flertal gånger glömt att ta bort linsskyddet. Som sagt, utmanad.

Men varför skulle jag låta mina begränsningar begränsa mig? Då skulle jag ju aldrig få något gjort. Så här kommer en bild på min mössa.


Förra vintern hade jag en snyggare mössa. Den lyckades jag tyvärr tappa i skogen. En annan gullig mössa tvättades i lite för hög värme och blev en skål av filt, lagom för ett litet svenskt äpple. Så nu får jag skylla mig själv och gå omkring i den här varianten som inte är direkt smickrande. 

Men vad gör det? Det är februari, så det är för det mesta mörkt när jag vistas utomhus. Och utomhus har jag för det mesta cykelhjälm ovanpå mössan (vilket inte alls ger stilmässiga poäng).

Jaha då var vi igång. I morgon ska jag tydligen fotografera en morot. Grattis, det blir något att se fram emot.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser verkligen fram emot morotsbilden.
Jag fixar icke mössa, äger ingen och kan därför inte delta på denna utmaning.
Puh!

Markattan

Sparkling sa...

Februarimoroten! Nu är det höga förväntningar :)

DDT sa...

markattan - även jag var mössvägrare tills jag tappade håret. Då ändrade jag mig. Nu älskar jag mössa! Om jag klär i det? Inte alls! Men så fort det blir lite kyligt så åker mössan på.

Sparkling - Förväntningar? Jag känner prestationsångesten komma farande som en komet mot solen. Eller vänta nu. Du har varit här tidigare... Dina förväntningar på mina bilder är nog rimliga.

Botant sa...

Jag har tunt platt hår, cyklar hit och dit o fryser lätt om huvet. Mössa är ett måste precis som långkalsonger hm eh tights heter det kanske. Hur som helst så skäms jag ibland när jag är enda kärringen med mössa. De flesta andra har fluffig frisyr. Försvaret får bli att mitt hår ser ännu tunnare o plattare ut under långa regnperioden i sydsverige Bilder på mej i mössa förekommer inte